Bildirim
DSİ oyun hatası?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
orjinal degildir kardesimdir -
Herhangi bi kart kullanmıyorum baya orjinal kartuş oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: feckless
Herhangi bi kart kullanmıyorum baya orjinal kartuş oyun
Bazı oyunlar sahte olduklarından dolayı sadece dsl'de çalışıyor ama sen oyunun orjinalliğinden eminsen aldığın yerle irtibata geç -
Hmm iö kardeşim saolasın orjinalliğinden şüphe edebilirim irtibata geçiyim ben...Teşekkür ederim -
quote:
Hmm iö kardeşim saolasın orjinalliğinden şüphe edebilirim irtibata geçiyim ben...Teşekkür ederim
Orjinal oyunun bozuk çıkma gibi bir olasılığı yok neredeyse.O yüzden elindeki kartuş çin malı,çakma bir kartuş %99 ihtimalle
GG den almışşan zaten %1 lik kısımda sakata geliyor -
Evet arkadaşlar orjinal kabında ama kopya ürün maalesef ve dsi çalıştırmıyo işin ilginci DS lite de çalışıyor. -
quote:
Evet arkadaşlar orjinal kabında ama kopya ürün maalesef ve dsi çalıştırmıyo işin ilginci DS lite de çalışıyor.
Ben kabında orjinal olduğundan şüpheliyim :) -
orjinal kabında derken kutu anlamında değil kardeşim,kartuşuna kadar sorun yok ama torba içinde veriyolar DSİ çalıştırmıyo işin ilginci ds lite'de çlışıyo oyunlar ama DSİ yemiyo :D
Orjinal uygun fiyta bulabileceğim yerler neresi yardımcı olurmusunuz -
quote:
orjinal kabında derken kutu anlamında değil kardeşim,kartuşuna kadar sorun yok ama torba içinde veriyolar DSİ çalıştırmıyo işin ilginci ds lite'de çlışıyo oyunlar ama DSİ yemiyo :D
Orjinal uygun fiyta bulabileceğim yerler neresi yardımcı olurmusunuz
Yine en ucuz ebayde bulabilirsin ama ordada sahte oyun satanlar oluyor eğer yurtdışında bir tanıdığın varsa iste getirsinler ben öyle yaptım :) -
Dostum satmak istediğin bişiler varsa alıcıyım,takasda yaparız uyarmı dostum sana -
quote:
Dostum satmak istediğin bişiler varsa alıcıyım,takasda yaparız uyarmı dostum sana
İşin doğrusu bende arkadaşıma gta chinatown wars aldırdım henüz ulaşmadı bana ama hediye gibi birşey oldu
onun için satmam söz konusu değil :) ama eğer ucuza orjinal oyun almak istiyorsan mediamarkttlara bir git derim oralarda gta olmasada bazı kaliteli oyunları 19 liraya bulabilirsin...
-sadece istanbuldakilerde var diye biliyorum ve hala devam ediyormudur emin değilim-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 2 Eylül 2009; 11:21:41 > -
saolasın kardeşim hemen bakayım -
Sıfır GTA var bende,pm attım feckless
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X