Şimdi Ara

###DSLR - Aynasız Sistem ve Ekipman Tavsiyeleri### (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.258
Cevap
19
Favori
99.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 700-800 lira civarında "0" fotoğraf makinesi önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostyrage

Arkadaşlar 700-800 lira civarında "0" fotoğraf makinesi önerebilir misiniz?

Hocam bu fiyata sıfır makine malesef yok
  • Şöyle düzelteyim; Dslr olmayan makine önerisi :) (Kompak makine demek istemedim, bunun içine dslr-like, lensi değişebilen diğer makineler giriyor mu tam bilmiyorum. kavram karmaşası var ) Maksat kolay taşınabilir olsun.
  • quote:

Şöyle düzelteyim; Dslr olmayan makine önerisi :) (Kompak makine demek istemedim, bunun içine dslr-like, lensi değişebilen diğer makineler giriyor mu tam bilmiyorum. kavram karmaşası var ) Maksat kolay taşınabilir olsun.

Ozaman Canon G11 veya G12 bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

Şöyle düzelteyim; Dslr olmayan makine önerisi :) (Kompak makine demek istemedim, bunun içine dslr-like, lensi değişebilen diğer makineler giriyor mu tam bilmiyorum. kavram karmaşası var ) Maksat kolay taşınabilir olsun.

Ozaman Canon G11 veya G12 bakabilirsiniz

Canon sx1 is ile g12 karşılaştırırsak hangisi daha mantıklı ? Sx1 de daha büyük Cmos sensör var sanırım. Bu fotoğraf kalitesine çok etki eder mi sizce ?

• Boyutları dolayısıyla G12 daha mantıklı ancak kalite bakımından sx1 hakkında bilgim yok malesef
  • İlginiz için teşekkürler. Biraz daha araştırayım ben .
  • quote:

İlginiz için teşekkürler. Biraz daha araştırayım ben .

Rica ederim.Bu konuyu bir inceleyin

http://forum.donanimhaber.com/m_26583790/tm.htm
  • Profesyonel görünümlü kamera istiyorsunuz lakin bütçeniz 200 TL'yi geçmiyor mu? Sorun değil. Çinliler sizleri düşündü ve 96 dolar etiketli bu kamerayı yarattı.

###DSLR - Aynasız Sistem ve Ekipman Tavsiyeleri###

Teknik özellikleri dudaklarınızı uçuklatacak:

A12.0 MP (Interpolation)

2.4” TFT

ISO: Auto, 100, 200, 400

8 x Digital Zoom

Support SD/MMC card Max 8GB

Face Detection

Rechargeable Li-ion Battery

Max. Resolution 12.0 MP (Interpolation)

Image Sensor 5.0 Mega Pixel CMOS

Capacity Support MMC or SD Card, 32GB Max

ISO Auto,100, 200, 400

Images Resolution

3648x2736 (10.0MP)

3072x2304 (7.0MP)

2592x1944 (5.0MP)

2048x1536 (3.0MP)

1600x1200 (2.0MP)

1280x960 (1.0MP)

Video Mode QVGA(320x240); VGA(640X480)

Digital Zoom 8 x Digital Zoom

File Formats JPEG/AVI (with sound)

LCD Viewfinder 2.4” TFT LCD

Flash Mode AUTO/Force/ Red-eye Reduction/Off (IGBT)

Exposure EV +3.0~-3.0

White Balance Automatic/Sunshine/Tungsten/Fluorescent

Shooting Mode Single shot/Self-time Shot/Movie: AVI

Self-Timer 2/5/10 Seconds Delay

Interface USB2.0 High Speed

Lens Fixed, f=7.45mm F=3.0 (with MACRO)

Scene Auto/Night Scene/Portrait/Scenery/Sport/Beach/High Sensitivity

Power Control 60s/120s/180s/Never OFF

mult Languages English/Chinese/Russia/German/Portugal/ Spain/ Italy/French

Power Source Rechargeable Li-ion Battery

Size 110 x 84 x 92 mm

Weight 350G without battery

---------------------------------------------

Tüm bu bilgilere rağmen kaşınıyor ve satın alacağım diyorsanız Allah ıslah etsin sizi diyor ve linkini paylaşıyorum:

http://www.aliexpress.com/product-gs/451926497-12MP-DSLR-camera-0-5x-wide-angle-lense-DC500T-upgrade-to-DC510T-digital-camera-free-shipping-wholesalers.html

• Iste hayallerimdeki makine! Ama keske 36x digital zoom yapsaymis ve interpolasyonla 24MP'ye ciksaymis...
  • Darty de CANON SX120 315 TL. F/P nasıldır ? Gündüz ve Gece kaliteli görüntü alınabilecek bir makinemidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcal06 -- 6 Ocak 2012; 9:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Darty de CANON SX120 315 TL. F/P nasıldır ? Gündüz ve Gece kaliteli görüntü alınabilecek bir makinemidir?

Bence o fiyata kaçırmadan al. Abartılmış megapiksel ve zoom değerleri yok, bu sebeple fotoğrafı bozacak faktör sayısı az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Öncelikle 60D gerçekten iyi bir makine. Yanına eğer 17-50 alırsanız uzun bir süre istediğiniz işlerde size yardımcı olacaktır. 50 mm ihtiyacınızı da bir nebze karşılayacaktır düşük diafram değeriyle.

Ama döner ekran işinizi çok etkilemeyecekse 550D alıp yanına farklı objektiflerde alabilirsiniz. Fakat bu seferde üst bilgi ekranından muaf olmuş olacaksınız. 550D de çok iyi bir makinedir. ISO performansı kötü değildir. Gece çekimlerinde 17-50 gibi bir objektifle oldukça düzgün kareler yakalayabilirsiniz. Fakat 60D nin sunduğu bazı şeyleri haliyle sunamayacaktır.

Ben 60D veya bulabilirseniz 50D gibi bir makine yanına objektif almayı tercih ederdim sizin kriterlerinizde.

cevabınız için teşekkürler .) 60D istememin sebepleri arasında üstündeki 2. ekran, 3.5mm harici mic girişi ve dönebilir ekranın verdiği rahatlıktı. live view kullanıp fotopğraf cekmeyeceğim tabiiki de sürekli. ama yeri geliyoryerin 10 cm üstünden foto cekmem gerekiyor. üsütm başım batıyor sonra :D ya da havalanına futbol takımı geldğivakit önümdeki kalabalıktan makinayı kaldırıp cekiyorm. cok abes yerleri çektiğim oluyor. bu yüzden yardımının büyük olacağını düşünüyorum.

Bir ikinci şey olarak. İstanbul ve yurtdışı fiyatları nedir 60D nin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Profesyonel görünümlü kamera istiyorsunuz lakin bütçeniz 200 TL'yi geçmiyor mu? Sorun değil. Çinliler sizleri düşündü ve 96 dolar etiketli bu kamerayı yarattı.

###DSLR - Aynasız Sistem ve Ekipman Tavsiyeleri###

Teknik özellikleri dudaklarınızı uçuklatacak:

A12.0 MP (Interpolation)

2.4” TFT

ISO: Auto, 100, 200, 400

8 x Digital Zoom

Support SD/MMC card Max 8GB

Face Detection

Rechargeable Li-ion Battery

Max. Resolution 12.0 MP (Interpolation)

Image Sensor 5.0 Mega Pixel CMOS

Capacity Support MMC or SD Card, 32GB Max

ISO Auto,100, 200, 400

Images Resolution

3648x2736 (10.0MP)

3072x2304 (7.0MP)

2592x1944 (5.0MP)

2048x1536 (3.0MP)

1600x1200 (2.0MP)

1280x960 (1.0MP)

Video Mode QVGA(320x240); VGA(640X480)

Digital Zoom 8 x Digital Zoom

File Formats JPEG/AVI (with sound)

LCD Viewfinder 2.4” TFT LCD

Flash Mode AUTO/Force/ Red-eye Reduction/Off (IGBT)

Exposure EV +3.0~-3.0

White Balance Automatic/Sunshine/Tungsten/Fluorescent

Shooting Mode Single shot/Self-time Shot/Movie: AVI

Self-Timer 2/5/10 Seconds Delay

Interface USB2.0 High Speed

Lens Fixed, f=7.45mm F=3.0 (with MACRO)

Scene Auto/Night Scene/Portrait/Scenery/Sport/Beach/High Sensitivity

Power Control 60s/120s/180s/Never OFF

mult Languages English/Chinese/Russia/German/Portugal/ Spain/ Italy/French

Power Source Rechargeable Li-ion Battery

Size 110 x 84 x 92 mm

Weight 350G without battery

---------------------------------------------

Tüm bu bilgilere rağmen kaşınıyor ve satın alacağım diyorsanız Allah ıslah etsin sizi diyor ve linkini paylaşıyorum:

http://www.aliexpress.com/product-gs/451926497-12MP-DSLR-camera-0-5x-wide-angle-lense-DC500T-upgrade-to-DC510T-digital-camera-free-shipping-wholesalers.html

Vayy be 12mp.D5000'de 12mp ama bunun zoom'u fazla olduğu için daha kaliteli.Çinlilerde olmazsa sürünecez canonlarla nikonlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 6 Ocak 2012; 13:47:11 >

• en azından dürüst davranıp nasıl 12mp elde ettiklerini yazmışlar
  • Arkadaşlar bütçem ani bir borçlanma nedeniyle kısıtlandı ve pentax 'ı alamıyorum ama spor bir model almak istiyorum, öneriniz nedir ? W570 almayı düşünmüyorum, böyle şık ve zarif bir teknolojiyi spor faliyetlerine sokmak istemiyorum. Siz ne önerirsiniz ? Bu arada bende modellere bakayım diyeceğima am spor için hangi model alınıyor bilmiyorum, yani hangi makinanın spor kullanıma yatkın olduğunu nasıl anlıyorsunuz nasıl biliyorsunuz ben bunu bilmiyorum
  • Güzel konu için teşekkürler,
    Kampanya dahilinde alacağım için acil cevaplandırılırsa memnun olurum çünkü pazar günü alacağım, resim çekmek için deklanşöre basmaktan daha fazla bilgim olmadığından siz bilenlere danışmak istedim, bebeğimizin resimlerini çekmek için makine almam lazım ama almışken güzel resim çekmek ve uzun süre kullanmak için iyi bir makine almak istiyorum, aşağıdaki makinelerden hangisini tavsiye edersiniz veya bunlar dışında önereceğiniz var mı?

1) olympus-d-720 239 lira

2) olympus-vr-320 349 lira

3) olympus-sz-10 429 lira

4) lumix-dmc-fs37 400 lira

5) canon-powershot-sx210 500 lira

Fiyat olarak iki katına yakın olan ürünler var farkındayım ama bu ürünleri aradaki fiyat farkına değecek mi bilmediğim için koydum, özellikle ricam beni flaş kullanmadan çekim yaptığımda (ortalama aydınlıkta) utandırmayacak bir makine olması, panasonic ve olympus teknoloji olarak daha ileride sanırım af izleme güzel bir özellik. Canon ise kafamı karıştırıyor bazı incelemelerde ard arda resim çekerken beklediğinden ve resim kaydını çok hızlı yapmadığından bahsedilmiş, olympus ile ilgili pek inceleme yok. Aklım olympus sz-10 da kaldı.

Panasonic sd90 kameram olduğu için video performansı hiç mühim değil zaten kamera güzel resim çekmediği için fotoğraf makinesi alıyorum. Ucuz model ile pahalı olan arasında fiyat farkına değecek bir fark varmıdır bilemiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

• serdarkaraaslan

s2950 ye bir bakın derim.

hie

O zaman sony T serisine bir bakın. Daha şık ve zariftir. w serisi ile neredeyse aynı özelliktedir fakat tarzı farklıdır.
  • Teşekkürler peki önerdiklerim içinden bir seçim yaparsanız hangisini tercih edersiniz? sz10 flaşı elle açılması gerektiği için çok kullanışlı olmayacağı kanaatindeyim.
  • arkadaşlar özellikle ev ortamlarında iyi görüntü verecek ve otomatik çekim modunda kullanılacak 200-300 lira fiyat aralığında makine tavsiyesi istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.