Şimdi Ara

DSLR Fotoğraf makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Youtube videoları çekmek için 1080 HD çeken bir makine arıyorum

Handycam öneren de oldu go pro öneren de fotoğraf makinesi öneren de..

En uygun canon hd çeken bir makine arıyorum hem amatör keyfi (doğum günü, doğa vs.) fotoğraf çekimleri içinde kullanırım diye daha mantıklı geliyor ama baktığım kadarıyla fiyatlar epey yukarlarda

Bu işe girişirken 300-500 civarına halledeyim diye düşündüm şimdi geldiğim nokta da 1000TL civarına bakınıyorum sıfır ilk tercihim ama ikinci ele de bakıyorum açıkcası

şu ilan epey makul gelmişti ama hd çekmiyormuş sonradan fark ettim..
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sahibinden-canon-1100d-18-55-lens-ile-birlikte-540020942/detay/

iyi bir şey olsun almışken deyip bütçeyi biraz yukarı çıkartıp bunu mu alsam diyorum

illa 720P çekeceksem elimde handycam var bunu mu kullansam?

Sony DCR - SX30

Fikriniz, öneriniz ne olur?

• Canon 500D ve canon 1200D ve üzeri modellerde sanırım HD video çekilebiliyor bu ikisi arasında nasıl bir fark var, hangisi tercih edilmeli?

Veya yakın paralara başka hangi model alınabilir yok mu yardımcı olabilecek?
  • bende canon 600d var.videoda oto odak yok.uzun süre çekimler için magic lattern yüklemelisin.imzamda youtube linkim var.basit bi ışıkta video çekimini görebilirsin.öte yandan samsung galaxy grand 2 telefonum var.cam gibi çekiyor.ama oto odak ta bi hatası var.sabit çekimler yapacaksan telefon ve manuel odaklama işini görecektir.iphone varsa daha güzel tabi :) yeni bir makine alacaksan aynasız makinalara bir bak derim.önemli olan ne tür videolar çekeceğin.stüdyo gibi bi yerde çekeceksen telefon yeterli olur.dış ortam zoom vb içinse dslr vb bişeye ihtiyacın olacak
  • Canon 550d aldım 18-55 lens ve çantayla 750 tlye 5000 shutterda temiz bi cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.