Şimdi Ara

dslr-like önerisi (yardım talebi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocalarım üstadlarım biliyorum çok soruluyo çok konuşuluyo ama bi el atında halledelim
    Kız arkadaşıma hediye alcam kendisinin biraz fotoğraf merakı var profesyonel çalışmak istiyor ama ben heves olduğundan neredeyse eminim...
    biraz araştırma yaptım dslr-like ürünü bize uygun şimdi herşeyi bi arada makine istiyorum desem bütçe ne diyceksiniz açıkaçası heves ürünü olduğu için çokta vermek istemiyorum...heves gidersin zevk versin yeter...
    -manuel ayarlaması olan şöyle eline aldığında kendisini uğraştıracak zorlayacak falan
    -dslr görüntüsüne sahip,vizörlü
    -memnun kalınmış tavsiye edilecek bir makine arıyorum...
    -ayırmayı düşündüğüm bütçe 500-600 veya altı belki biraz daha çıkabilir (iyi bi makine olursa)
    -ikinci ele pek sıcak bakmıyorum neticede hediye gidecek ama forumdan bu işle uğraşanlardan temiz sorunsuz ve kutulu olması tercihen bi ürün olursada bakabilirim..

sanırım kendimi,ne istediğimi iyi ifade ettim
    yardımlarınızı bekliyorum iyi günler

• 600 TL bütçe varsa ve daha da arttırılabilirse DSLR-like yerine DSLR alın. Sonra neden DSLR almadın da DSLR-like aldın diyebilir. Doğum gününe vs. daha varsa bence biraz daha para biriktir ve DSLR al. Üstelik şu an bile Nikon D3000 850-900 TL Canon 1100D 900-950 TL fiyatla satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

600 TL bütçe varsa ve daha da arttırılabilirse DSLR-like yerine DSLR alın. Sonra neden DSLR almadın da DSLR-like aldın diyebilir. Doğum gününe vs. daha varsa bence biraz daha para biriktir ve DSLR al. Üstelik şu an bile Nikon D3000 850-900 TL Canon 1100D 900-950 TL fiyatla satılıyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

600 TL bütçe varsa ve daha da arttırılabilirse DSLR-like yerine DSLR alın. Sonra neden DSLR almadın da DSLR-like aldın diyebilir. Doğum gününe vs. daha varsa bence biraz daha para biriktir ve DSLR al. Üstelik şu an bile Nikon D3000 850-900 TL Canon 1100D 900-950 TL fiyatla satılıyor.

+1

Cevaplarınız için teşekkür ederim
    kesinlikle katılıyorum hocam ama kendisi ağzıyla söylüyor daha öğrenmeden lens falan taşımak istemiyorum şöyle bi sene takılıp kursa falan gitmek istiyorum diyor yoksa bende dslr almak istiyorum.
    yine tekrar bi konuşayım benim tercihimde dslr!dan yana ama boşa gitmesin istiyorum....
    önerilerinizi alabilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alim hakkı -- 29 Mayıs 2013; 15:30:38 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: alim hakkı

O da taşımaz ! Hemen d-slr alınca lensler almanız gerekmez. Alacağınız üzerindeki kit lens ile herşeyi de öğrenir. O süreç bittiğinde de, artık 1 yıl falan sonra gider ihtiyacına göre lens alır. Gidip sıfırdan o gün için bir de d-slr parası ödemez. Bu öğrenme sürecinde vs. de çektiği fotoğraflar d-slr like'a 10 basar !.. Hem siz , hem de o sonuçta hem maddi hem de elde edeceğiniz fotoğraflar açısından büyük kar etmiş olursunuz.
  • O kadar parayı DSLR like'a vereceksiniz, sonra sevgiliniz kursa gittiği hafta "Bunu niye aldık ki, kurstaki bir çok şey bunda yok" diyecek. Sonra yok pahasına elden çıkarmaya çalışıp üstüne tonla para verip DSLR alacaksınız. Senaryo hep böyle olur. Canon EOS 1100D alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman canon eos 1100d yi alıyorum,ekstra masraftan kaçıyorum
    herkese cevapları için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.