Şimdi Ara

DSMART 2015-2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir konu açma gereği duydum bildiğimiz üzere Şampiyonlar Ligi -Avrupa Ligi artık Dsmartta olmayacak yanı Sıra La Ligada olmayacaktır. peki yeni sezonda ne olucak? herkezin merak ettiği konu budur . şimdi bütün liglerin yayıncıları belli oldu fakat Fransa-İtalya liglerinin yayıncıları belli değil. dsmart bu 2 ligi alsa. kaybolan liglerin yerini doldurabilir eğer bunlarda olmazsa ciddi bir abone kaybı yaşayabilir Dsmart. Arkadaşlar Dsmart İle İlgili Soru Öneri - Görüş Varsa Lütfen Yorum Atın!

• efexefexx E kullanıcısına yanıt
    Kendi Kararındır Kardeşim :))
  • Fransa ve italya ligi icin dsmart alaninda aklina sasarim fransa ne la hadi italya bi nebze iyy.kaldimi dsmart batan gemi artik son cirpinislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne demeye çalışıyorsun kardeşim ?
  • efexefexx E kullanıcısına yanıt
    Düşüncen kendi kararın işte herkez farklı düşünebilir bende farklı birşey demiyorum ki
  • kaya__1903 K kullanıcısına yanıt
    Dsmart sana parami veriyo git forumlarda konu ac dye rezil bi firma neyi kaldi izlenecek daha gelmis buraya savunuyosun.yuru git reklamini baska yerde yap ajan smith

• Fransa ve İtalya ligleri mi dolduracak SL AL Laliga nın yerini daha bu saatten sonra hiçbirşey kurtaramaz SL eleme maçları yayınlayacağız deyip FB nın maçını digiye veriyorlar platform bitmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    21.03.2020 Türknet rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşin kötü yanı dsmart sözleşmem 2016 sonunda bitiyor iyi yanı ise mega paket kullanıyorum aylık 29 tl
    Spor açısından sadece bundesligayı izleyebilcem sanırım eurosport 1-2 hd ler geldi
    Dsmart önümüzdeki 5 yıl içinde herhangibi maç yayın hakkı almazsa kendi iplerini çekerler.
    Fiyat performans açısından mega pakete 29 lira vermek iyi bence daha fazla olupta sözleşmesi 2 yıl yapanlar varsa cidden üzülür insan
  • geçen sene kasım gibi abone oldum sözleşme iki yıldı sonra köyde ki internet bağlantım iyi olmadığından kapatmak istedim tv kalsın dedim ikisi kampanyalı olunca sözleşmeyi 1 yıla çektiler şimdi internet artı sinema dizi spor paketi 75 civarı ödüyorum yalın net olmasa 60 civarına geliyo benim açımdan belgesel öenmlidi onlar iyi onlarda sıkıntı yok fakat sporda istiyorum şimdi dsmartta bi cacık kalmadı kasım gibi kapatıp digije geçmeyi planlıyorum da oda çok pahalı napçam bilemedim olmadı paraya kıycaz ingiltere la liga filan izlecez hepsini yapcak bişi yok ortak arkadaş bulursam lig tvde alırım anca öyle kurtarırız.. ama dsmart belgesel kanalları hariç bitik dizi film de yalan aynı filim 1 ay hergün 10 kere oynuyo film kanallarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusty19

İşin kötü yanı dsmart sözleşmem 2016 sonunda bitiyor iyi yanı ise mega paket kullanıyorum aylık 29 tl
    Spor açısından sadece bundesligayı izleyebilcem sanırım eurosport 1-2 hd ler geldi
    Dsmart önümüzdeki 5 yıl içinde herhangibi maç yayın hakkı almazsa kendi iplerini çekerler.
    Fiyat performans açısından mega pakete 29 lira vermek iyi bence daha fazla olupta sözleşmesi 2 yıl yapanlar varsa cidden üzülür insan

Arkadaş bu ihaleyi açarken müşteri memnuniyetini hiç mi düşünmüyorlar lig bir yerde avrupa ligi başka yerde başka ülkelerin ligleri ayrı ayrı yerde 2 sini izlemek isteyen gidip iki uydumu alacak son fikriniz nedir benimde 2016 ya kadar sözleşmem var çıksak ne kadar para isterler acaba

• zweihanderr kullanıcısına yanıt
    Ben aradım iptal için bayağı bi ücret istemişlerdi iptal etmek için o yüzden mecbur devam edicem 2016 sonuna kadar
  • rusty19 kullanıcısına yanıt
    Futbol olmadan Dsmart bi işe yaramaz nazarımda çok para istiyorlarsa neden 2 yıl sözleşme yaptırıyorlar.Ben alırken futbol için aldım bana 2 yıl bu hizmeti sunman gerekir yeminle hırsız olmuş herkes
  • Arkadaşlar ben digiturkteyim ama onun da bir numarası yok. Belgesel kanalları eksik. Sinema ve dizi çok pahalı. Lig tv desen aşırı pahalı. 58 lira 5 şampiyonun paketi. Geçebileceğimiz adam gibi platform kalmadı inanın. Tivibu desen ayrı dert...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleketten dönünce ilk işlerimden biri dsmart ı kapattirmak olacak. Italya fransa falan geçelim bunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erbaa82 kullanıcısına yanıt
    Pasolig gibi oldu buda mantıksız saçmalık en iyisi hepsinden çıkmak
  • D-Smart kişiliğini ön eleme maçında zaten gösterdi. Fb'nin 2. maçını digi satıp üyelerinide rezil bir hale sokmuştur.

Digitürk ne yaptı o maçı 30 tl pazarladı tam bir komedi var ortada. Ayrıca şuan ki yayın içeriği belgeselde olmasa sıfır.

Sadece belgesel yayınları için asla aylık 20 tl üstü bir fiyat vermeyin bu firmaya; bakın bu 20 tl'yi ancak full paket hakediyor.

Onun hariciyse kullanan varsa ve bir şekilde devam etmek istiyorsa indirim istesin. Spor adına sıfır içerik, sinema kanalları rtük yüzünden sansür delisi olmuş; sadece belgesel üstüne devam eden bir oluşuma göre paranızı ödeyin.
  • Arkadaslar benim de sozlesmem devam ediyor. 1 yil var neredeyse. Sirf la liga icin almistim. E simdi napicam ben? Hakli olarak sozlesmeyi feshedez miyim? 600 700 TL gibi bi para cikardirlar kapatmak icin. Boyle sacmalik mi olur ben sozumde duruyorum 2 sene ama sen durmuyorsun. Bana o zaman su var bu var diye sattin. E bi bk kalmadi. Amerikan guresine mi vericem bu kadad parayi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.