Şimdi Ara

DSmart Çilesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sn dsmart. yıl olmuş 2016 artık cep telefonumdan bile 1.5 - 2 megabyte saniye hız ile download alırken sizin sağladığınız evimde kullandığım internetten ancak max. 400 kb alabiliyorum... yaklaşık 2 aydır bağlantı kopmaları ve hız problemiyle ilgili defalarca aradım sürekli bina içi tesisatınızı kontrol ettirin dediniz onuda yaptım ama hala durmadan internet dns hatası verip kopuyor bağlantı hızımda yerlerde.. siz birilerini gönderip baktırmaktan acizsiniz ve verdiğim paranın karşılığı bu değil. madem siz sorunu çözemiyorsunuz ben taahhütüm bittiği anda ikinci kez taahhütümü uzatmayıp bu işkenceye son vererek bu sorunu kökünden çözeceğim. bilgilerinize.

olacakları söyleyeyim; arayacak beni işte hattınızın değerlerine bakıyorum. modemi kapatın biraz bekleyin acın tekrar ışıklar yandımı şu an sorun görünmüyor. bina içi tesisatınız çok sağlıklı görünmüyor vırt zırt...
    ARKADAŞLAR AKLI OLAN DSMART İNTERNETİ KULLANMASIN.
     DSmart Çilesi.

• Modem arayüzünden adsl hat değerlerini at bir bakalım duruma.
  • Hikaye aynı şeyleri bende donem donem yaşıyorum. Hep bina ici tesisattan diyorlar. Bina sıfır. Ki tesisati kontrol ettirdik. Hic bisey yok. Bugünlerde de ayni sorunu yaşıyorum. Hic aramiyorum bile. Alacağım cevaplari bildigimden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk İnternet
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.