elimde d-smart tabanlı hd recevier mevcut.fakat kanal listesinde bulunan 2 hd destekli kanalı(discovery,eurosport) izleyemiyorum. aynı sıkıntıları çeken arkadaşlara ya da konu hakkında bilgisi olanlardan çözüm bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: aczimendi
elimde d-smart tabanlı hd recevier mevcut.fakat kanal listesinde bulunan 2 hd destekli kanalı(discovery,eurosport) izleyemiyorum. aynı sıkıntıları çeken arkadaşlara ya da konu hakkında bilgisi olanlardan çözüm bekliyorum.
d-zmarta sorsana
ben yardımcı oliyim kanalları açtığınız zaman nasıl bir sorunla karşılaşıyorunuz detaylıca belirtirseniz çok daha detaylı bir şekilde yardımcı olabilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: daxir
ben yardımcı oliyim kanalları açtığınız zaman nasıl bir sorunla karşılaşıyorunuz detaylıca belirtirseniz çok daha detaylı bir şekilde yardımcı olabilirim.
ses ve görüntü alamıyorum daha sonra sinyal ayarlarını kontrol edin panosu çıkıyor,yardımcı olursan sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: aczimendi
quote:
Orjinalden alıntı: daxir
ses ve görüntü alamıyorum daha sonra sinyal ayarlarını kontrol edin panosu çıkıyor,yardımcı olursan sevinirim
hocam muhtemelen canak antenin bu kanallardan sinyal alıp hd samrta iletmiyor onuda en iyi şu şekilde anlarsın. ayarlar-sistem ayaları-sinyal ayaları- ellegir 1
ellegir 1 seçeneğinin üzerinde gel ve kumandanın üzerinde tek basına + tuşuna bas karşına frekasları gireceğin bir sayfa gelir oraya hd kanlların frekanslarını gir; frekans; 11145 polarizasyon; Yatay senbol oranı; 05000 fec oranı; 8/9
olarak gir ve kaydet. ve sonra tekrar elle gir 1 seçeneğine gel ok bas karşına kanallardan ne kadar sinyal aldığın gelecektir. burda sinyallerin güçlüyse müşteri hizmetlerini ara ama yok sinyallerin güçlü değilse çanak antenini cok hassas yön ayarı yapman gerekecektir. saygılar...