Şimdi Ara

Dsmart mağduru oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 15 gundur net baglanacak . Yalin adsle gectim bastan modeme suc attilar ama modemde problem yok. Evin hattinda problem yok hepsine iki defa baktirttim . Dsmart simdi ise altyapi iyilestirme diye sorunu baska yere atti . Ne zaman çözülür diye sorunca bilemeyiz diyip gecistiriyolar.

Sorun tam olarak modem ip almiyor adsl isigi yaniyor ppp isigi yanmiyor.

Dsmart mağduru oldum

Gelen hiz yukaridaki gbii 1 mbit ve degerleri yukarıdaki gibi gidip btkyada yazdim durumu daha ilgilenen yok. Bu nasil altyapi calismasiysa yalin adsle gecerkeb buldu bizi . Simdi bana ne zamana kadar baglanti veremezlerse taahüdü bozabilirim onu bilmem gerek yardim bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 4 Eylül 2016; 19:44:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dsmart tarafından modeme girilmesi gereken kullanıcı adı ve bilgilerini girdinizmi ? Bu bilgiler doğru değilse ppoe bağlantısı sağlanamaz. Pado paketleri zaman aşımına uğruyor gibi bir hata oluşursa burada suç servis sağlayıcısında olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Dsmart tarafından modeme girilmesi gereken kullanıcı adı ve bilgilerini girdinizmi ? Bu bilgiler doğru değilse ppoe bağlantısı sağlanamaz. Pado paketleri zaman aşımına uğruyor gibi bir hata oluşursa burada suç servis sağlayıcısında olur

Belki 30 defa yazdim bana verilen bilgileri ama sonuc herzaman ayni ppp isigi hic yanmiyor zaten hatta internet olsa bile kullanici adi hatali yazinca ip aliyor ama benim hattima ip bile düşmüyor

• dsl ışığı devamlı mı yanıyor yoksa yanıp sönüyor mu?
    bende bağlı değilken, internet ışığı yanmıyordu dsl yanıp sönüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

dsl ışığı devamlı mı yanıyor yoksa yanıp sönüyor mu?
    bende bağlı değilken, internet ışığı yanmıyordu dsl yanıp sönüyordu.

Modemi acinca ilk yanip sonuyor sonra sabitleniyor

• kardeş hat modunu değiştirmen gerekiyor orası yanlış bendede airties var yanlış girmişsin onu değiştir girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlot7

kardeş hat modunu değiştirmen gerekiyor orası yanlış bendede airties var yanlış girmişsin onu değiştir girersin

Sen oyle diyince bi solukta actm baktim modlari tek tek denedim olmuyor yine hepsi isaretli suan yine olmuyor sende ne yaziyor hocam ?

• ankstreye'den dene birde belki kablolar zarar görmüştür benimde başıma geldi
    bılırım d smartı nasıl bir rezill firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebylcn

ankstreye'den dene birde belki kablolar zarar görmüştür benimde başıma geldi
    bılırım d smartı nasıl bir rezill firma

O kutuyuda iki defa baktirttim hocam simdi yalina gecince tt gelip uc birakti o uca ismimi yazmis elektrikci elemanda gelip bana gelen kabloya bagladi bu ucu acaba bana baska bir kablo daha geliyor mu ki yanlis kabloya bagladi ?

• Sorun hala devam ediyor kafayi yedirtcekler az kaldi
    Bu mesaja eklenen görseller:

Dsmart mağduru oldum

• bende 2 tane turuncu beyaz- turuncu kablo ile baglanıyorum internete sorun olmuyor benim demek istedigim ankstreden ölçüm yaptıgında sinyal geliyor mu onu soruyorum
    bu arada mağdurlugunun d smartla alakası olmadıgını düşünüyorum çünkü sen türk telekomdan alsaydın interneti 4 veya 6 saat içinde açıyorlar bu işlem diger firmalarda ise 24 saatten başlıyor yanı türk telekom zorluk çıkartıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebylcn

bende 2 tane turuncu beyaz- turuncu kablo ile baglanıyorum internete sorun olmuyor benim demek istedigim ankstreden ölçüm yaptıgında sinyal geliyor mu onu soruyorum
    bu arada mağdurlugunun d smartla alakası olmadıgını düşünüyorum çünkü sen türk telekomdan alsaydın interneti 4 veya 6 saat içinde açıyorlar bu işlem diger firmalarda ise 24 saatten başlıyor yanı türk telekom zorluk çıkartıyor

Evet sinyal geliyor ttnet alsaydm dedgin gbi 6 saatte acabilirlerdi belki sorun birbiriyle iletisim eksikligi benim ariza kaydimi olusturamiyorlar daha sonra arayin diyip bırakıyorlar simdi dsmart magduru olmayayimda ne yapayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biutiful

quote:

kardeş hat modunu değiştirmen gerekiyor orası yanlış bendede airties var yanlış girmişsin onu değiştir girersin

Sen oyle diyince bi solukta actm baktim modlari tek tek denedim olmuyor yine hepsi isaretli suan yine olmuyor sende ne yaziyor hocam ?

kardeş şöyle yap bak benimkisi böyle ;

Dsmart mağduru oldum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biutiful

quote:

kardeş şöyle yap bak benimkisi böyle ;

Dsmart mağduru oldum

Bugun turk telekom geldi kutudan inceleme yaptı net geliyo dedi elindeki cihaza baktm download 948 kb cekti. modemi kurcaladım yine mtu zaman aşımını seçince ppp yandı 10.64.64.64 diye bir ip geldi bu seferde ama dns almıyor modem arızalı dediler aksama başka modem gelecek onlada deneyip yazacağım artık

• Farkli iki modemle denedik sonuc ayni hizmet yok parasıyla hizmet alamıyoruz yarin kapattirip bu beladan kurtuluyorum allahtan modem almamiisim onunda parasini kitliyceklerdi bana .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.