Şimdi Ara

Dsmart nakil sıkıntısı / rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014-2016 agustos donemi aboneligim vardı.2016 ağustosta tahahut bitince aradılar sözleşme sonrası bir kampanya var diye kabul ettik.telefonla benden onay alınmış ama sözleşmede eşimin imzası var. 2017 nin Basında da Superonline ile ortak bir kampanya varmış fiber hiz artışı falan dediler, ona da tamam dedim 60 liraya anlaştım. Anlaşırken de sordum tasincam, sorun olur mu falan diye yok dediler.

Buraya kadar normal herşey, eşimin imzaladığından da haberim yoktu yani bu zamana kadar.
    15 gün önce taşındım, aradım nakil icin ayın 9 unda.. Taşınacağım yerde Superonline olmadığı için Superonline hizmeti veremeyeceklerini dsmartin daha düşük hız ve daha az kotalisini 67 lira fiyat çektiler. Kavga burda başladı kaç kere şikayet ettim durumu en sonunda sözleşmeyi istedim eşimin imzası olayını gördüm. Sonra iş kariscak lanet olsun dedim tamam dedim diğer sözleşmeye. modemi falan degiseceklerdi sözde kaç gün gelmediler en sonunda da modemi de gittim kendim aldım. Neyse uzadı 15 gündür baglayamadilar hala. Dediklerine göre son bi onay kalmış aktif olmasi için.

Dün aradım bugun bitsin diye tamam dediler ama hala yok, daha da geleceği yok gibi. Son yaptığım sözleşmem de ilk sozlesmenin uzamasiymis. Yani hala eşimin imzasının uzamasi durumu söz konusu.

Sorum şu: ilk başta eşimin imzasından dolayı kabul etmem falan demiştim tekrar buna dayanarak iptal ettirebilir miyim herşeyi. Evrakta sahtecilik gibi bir durum var sonuçta. Noterden benim olmadığına dair onaylı evrak istemişlerdi şimdi aynı olayı tekrar yapıp tüm olayı bitirmek istiyorum kısaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabul etmeyin btk ya yazın iptal ederler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.