Şimdi Ara

İnternet altyapı yok sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Ben ev değişikliğinden dolayı internetimi yeni adresime taşımak istedim. Bu taşıma işlemini yapmadan önce türk telekomun sitesinden altyapı sorgulama yaptık, bulunduğumuz adreste internet altyapısı var gözüküyordu. Ev telefonunu taşıdık. Teknik servisleri gelip bağladılar sorunu yok. Ancak türk telekomu daha sonra arayıp internetimizi taşıtmak istediğimizi söylediğimizde önce biri altyapı yok dedi sonra bir daha aradık kapasite doluluğu var dendi. Şuan modem bağlı ve dsl ışığı yanıyor. Bir türk telekom temsilcisi telefonu taşıdıktan hemen sonra hızlıca internet içinde başvuru yapılması gerektiğini doğru sırada ilerlemediğimiz için böyle bir sorunun oluşmuş olabileceğini söyledi. Şimdi 48 saat içerisinde gelip bakılacak dendi, 48 saatin 24 saati doldu. Hala gelen giden yok. Benim kafama takılan şu, ben bu konulara pek vakıf değilim ancak eminim aranuzda bilenler anlayanlar vardır. Acaba biz telefon hattımızı buraya taşıttığımız için o yüzden mi altyapıya baktığımızda altyapı yok deniyor. Yani biz taşıttığımız için. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Ya da başına daha önce böyle birşey gelen oldu mu ne yapmamız gerekir?

• https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Adresinizi yazın internetinizi bu adrese nakil almak istediğinizi yazın hocam

Bakalım ne yanıt gelecek

• Bu sayfasa şikayet tavsiye vs var. Oradan olabilir mi ki? Eminmisiniz
  • siren201 S kullanıcısına yanıt

Şikayet yerinden yazacaksınız , onlar formdaki bilgilerinizden size dönüş yapıyorlar.

Adresinizi yazın iletişim yazın

Aldığınız altyapı yok hatasını yazın

• Abim bir şikayette bulunmuş fakat kopyala yapıştır tarzı cevapla bulunduğunuz yerde altyapı yok denip geçiştirilmiş. Dün bir türk telekom bayiye gittik sokağınızdan internet çekilebilir dendi en son çare onu yapacağız.
  • İşin saçma kısmı, biz telefonumuzu buraya nakil ettirmeden önce altyapı vardı, 60 megabit hız alabilirsiniz dediler.. şimdi de altyapı yok deniyor. Bir teknik servis göndermeye eriniyorlar yıl olmuş 2024 internet altyapı sorunu çekiyoruz yok böyle birşey. Bir de oturduğum yer merkezi sokağımda bir sürü dükkanlar var çarşı merkezdeyiz. Çıldırmamak için zor duruyorum.
  • https://www.turktelekom.com.tr/destek/iletisim/telekom-ofis-ve-magazalar

Buradan il ilçenizi seçin. TT-OFIS yazan yerler Telekom Müdürlüğü. Eğer sizin ilçenizde yok ise çevre ilçeleri kontrol edin veya il merkezini kontrol edin. İlçenizin bağlı olduğu müdürlükteki "erişim planlama" birimleri ile temas kurup dilekçe verirseniz problem hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962-167#159009745

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar. Bugün türk telekom binasına gidip işi hallettik. Altyapı var. Tamamen onların hatası imiş. İş çözüldü ama çözülene dek çok uğraştırdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.