Şimdi Ara

Dsmart-net elektirciye git diyor onlarda bizlik durum yok diyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dsmart kullanmaya başladım 8mbit e kadar ilk günler hiç kesintisiz 7mbit hız alıyordum 955kbs ile torrent indiriyordum 6.günde kopmalar başladı aradım kaldırmıyor portlarınız hızınızı duşurmemiz lazım dediler bende olmaz dedim cözumu yokmu falan turktelekom gelip portlarınızı degiştiricek dediler tamam dedim ama hızımı dusurmuşlerdi gene kopmalar oluyordu sonra aradım telekom gelmiş olarak gozukuyordu sıstemlerınde hızı actırdım tekrar kullanmaya başladım fakat kopmalar devam ediyordu arada oluyordu snr db degerlerim çok düşüktü sinyal apta 16MBİT hız alabilir olarak gozukuyormuş eve gelince sorun oluyormuş kablolarda oksıtlenme olabilir dediler elektrikci cagırın yapsınlar ölçsünler dediler degerleri bende cagırmadım cunku onlarda ölçme aleti yokmuş ben kendim cat5 kabloyla döşedim aptdaki ankastreye taktım dırek modeme taktım fakat hiç bir degişiklik olmadı diger kabloda takılıydı ankastreye karısık ici cıkartamadım ama hiçbir degişiklik olmadı degerlerde aradım elektrkcı olçmesi lazım bi aletle orda cıkar sorun diyorlar yada hızınızı dusurelım bende dedim mahkemeye vericem veya kapatalım şimdi dedim 10 gün olmuş kapatamıyorum tahaüttüm var ozaman teknik servis yollayalim dediler oda hiçbirşeyden anlamıyor ve ölçme aleti falan yok bizde dedi hız testi yaptı turktelekoma bildiricez gelcekler dedi fakat gelen giden olmadı magdurum nasıl cözülür bu iş elektrikcilerde biz ole birşey bilmiyoruz diyorlar

Parametre
    Up
    Down Oran 798 Kbps 6118 Kbps
    Ulaşılabilirlik oranı 974 Kbps 6648 Kbps
    SNR payı 5.5 dB 6.8 dB
    Zayıflama 31.9 dB 32.5 dB
    Çıkış Gücü 19.1 dBm 12.3 dB

• ÇÖZÜLDÜ İPHONEYARDIM.COM DAN turktelekomda çalışan biriyle tanıştım sorunu telefonda halleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofi1453

ÇÖZÜLDÜ İPHONEYARDIM.COM DAN turktelekomda çalışan biriyle tanıştım sorunu telefonda halleti

nasıl çözüldü anlatsaniz da örnek olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bi zahmet nasıl çözüldü bi aydınlatırsanız bizleri seviniriz
  • turktelekomda çalışan biriile tanıştım iphoneyardım sitesinde konu acmıştım o sisteme girdi degerleri guncelledi eskiler dedi sonra bianda hızıdaa arttırdı db degerlerinide yukseltti çok iyi oldu hicc ama hic kopma yaşamıyorum
    konu bu çözen kiişide bu R@m@z@n_67 - http://www.iphoneyardim.net/diger_cihazlar/80814-dsmart-net_elektirciye_git_diyor_onlarda_bizlik_birsey_yok_diyor.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata falan yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.