Şimdi Ara

Dsmart ve Dolby Digital Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DSmart CAM modülü aldım. LG televizyonum ile kullanıyorum. Şifresiz olan TRT HD yayında dolby digital ses alabiliyorum. dsmart HD film kanallarında MPEG stereo ses var. dsmart dolby digital ses yayını yapmıyor mu? yoksa CAM modülü ile kullanınca sorun mu çıkıyor. dsmart harici kanallarda ses sorunu olsa tv içindeki uydu alıcıdandır diye düşüneceğim ama öyle değil.

• 3. kez aynı konu için aradıktan sonra bugünlerde yayınlardaki seste sorun olduğunu ve üzerinde çalışıldığını söylediler. son günlerde herkes için durum aynı mı? hd kanalların hepsinde dolby digital ses alamıyor musunuz?
  • 59. KANAL DISCOVERY HD SHOWCASE BU KANALDA DOLBY ALINIYOR (ORJİNAL DİLİNDE İZLERSEN ) BİRDE DEDİGİN GİBİ TRT HD DE GERİSİ 2 KANAL SES
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

59. KANAL DISCOVERY HD SHOWCASE BU KANALDA DOLBY ALINIYOR (ORJİNAL DİLİNDE İZLERSEN ) BİRDE DEDİGİN GİBİ TRT HD DE GERİSİ 2 KANAL SES

bilgi için teşekkürler. umarım kısa sürede düzelir. dvd blueray almamak için dsmart aldım. görüntü iyi ama ses iki kanal.
  • dsmartın teknik biriminden aradılar. dolby digital olarak yayınlarının olmadığını söylediler. planlarının da olmadığını belirttiler. 7 gün içerisinde iptal edilebiliyordu. iptal ettirmeyi düşünüyorum. digiturkte dolby digital ses var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.