Şimdi Ara

DSMART YAN ODA 15 TL SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki Dsmarta, 15Tl yan oda üyeliği kampanyasından bir paket daha alalım dedim 10 ay tahahhütüm var şuan, yan oda alırsam 15Tlden vermek için 24Tl tahahhüt istiyorlar ;

peki diyorum asıl üyeliğim 10 ay sonra bitince siz bana 25Tl yerine bundan sonra 100Tl derseniz nolacak ben onu kapattırırsam yan odayı da bana kilitleyeceksiniz .
    asıl üyeliğide 24ay tahahhütle bu fiyata sabitleyin ozaman anlaşabiliriz dedim arkadaşa, ona bir şey yapamayız diyor.

devir kilitleme devri oldu eminim bir sonraki teklifte 40-50Tl ile gelip bu kampanyadaki avantajlı fiyatı elinden alacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 26 Ekim 2014; 9:10:15 >

• Aslında yan oda olayı tam bir şark kurnazlığı... Bir hane bir platforma üye olduğu zaman o hane içinde sayısız tv' de o platformu ücret ödemeden seyredebilmesi gerekir... Amma herşeyi paraya tevil etmeye uğraşan bir zihniyete sahip olduğumuzdan yan odaya da para ödemek zorunda bırakılıyoruz...Acınası bir durum hatt-ı zatında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Aslında yan oda olayı tam bir şark kurnazlığı... Bir hane bir platforma üye olduğu zaman o hane içinde sayısız tv' de o platformu ücret ödemeden seyredebilmesi gerekir... Amma herşeyi paraya tevil etmeye uğraşan bir zihniyete sahip olduğumuzdan yan odaya da para ödemek zorunda bırakılıyoruz...Acınası bir durum hatt-ı zatında...

yan odanin genellikle ayni evde kullanildigini sanmiyorum kisi ana uyelik alir arkadasina akrabasina vs kisiye yan odayi alabilir ya ortaklasa oderler yada tek tek oderler. ben boyle yapildigina inaniyorum "cogunlukla"..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli_Yaban kullanıcısına yanıt
    Bana bunu müşteri hizmetleri tavsiye etmişti ama mevcut cihaz sd olduğundan yan oda da SD olmak zorundaydı o yüzden almadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.