Bildirim
DTS&DOLBY DİĞİTAL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aşağıda linkini vermiş olduğum PotPlayer'ı önerebilirim.
PotPlayer 32-bit
PotPlayer 64-bit -
quote:
Orijinalden alıntı: _SeRHaT_
Aşağıda linkini vermiş olduğum PotPlayer'ı önerebilirim.
PotPlayer 32-bit
PotPlayer 64-bit
arkadaşım tşk ederim sağlam bir media player indirdim kurdum sıkıntı yok ama şu var diğital sinyali gönderemedim ses sistemine ayarlarına bakıyorum bulursam daha mutlu olacagım biliyorsan cevaplarsan sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: ayhanx54
Sesi ses sisteminden alabilmek için öncelikle kitapçığını araştırmanızı tavsiye ederim. Bilgisayarınızda ve ses sisteminizde optik bağlantı noktaları varsa bir de onları deneyin. -
power dvd de dts veya dolby sesi alıyorum bağlantılar tam sıkıntısız power dvd demo full olmadıgından arayış içine girdim -
Bir de dediğim gibi PotPlayer'ı deneyin tamamen ücretsizdir ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Eğer bununla da olmazsa yazılımsal değil de bağlantıda bir sorun var demektir. -
baglantıda sorun yok olsa power dvd den dts dolby ses alamazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanx54 -- 4 Ocak 2013; 19:08:50 > -
Pardon sanırım ben yanlış anlamışım. Sorun olduğunu sanmışım fakat sorun sadece yazılımın deneme sürümü olmasıymış. Kusura bakmayın. -
serhat bey tavsiya ettinizede pişman etmişimdir ama sizi kusura bakmayın :):) -
En ufak bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana. -
BULDUM EN SONUNDA SPLAYER ADINDA BİR MEDYA OKUCUYLA İŞİMİ GÖRDÜM DTS DOLB SES ALIYORUM ARTIK BEDAVA HEMDE
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X