Şimdi Ara

dts mp3 leri nereden indirebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dts mp3ler nereden indirilebilir?metal müzik ve türevleri için dts formatlı mp3 indirebileceğim adresler verebilirseniz çok sevinirim...

• teşekkurler saolasın...
  • yA BEN indirdim dts li oldukçada büyük dosyaydı....açıyorum cızırdı gelio...sebebi ne olabilir???
  • Rica ederim zanaatkar arkdasım

yorgunrap17 dts kayıtları ne ile dinliyorsun? Codecleri düzgün olarak yükleyip tekrar deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyline334

Rica ederim zanaatkar arkdasım

yorgunrap17 dts kayıtları ne ile dinliyorsun? Codecleri düzgün olarak yükleyip tekrar deneyin

Ya ben vinamptan açtım ama başka programm indirmek falanmı gerekio bilgilendirirsen çok s
    evinirim....saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorgunrap_17

quote:

Orjinalden alıntı: skyline334

Rica ederim zanaatkar arkdasım

Ya ben vinamptan açtım ama başka programm indirmek falanmı gerekio bilgilendirirsen çok s
    evinirim....saygılar

Sakın ha bilgisayarınız gerekmedikçe o codec modec şeyleri kurmayın.
    Sizi gerçek le alakası olmayan sanal sonuçlara götürüler.
    Mutlak surette aygıtınızın asıl üreticisi tarafından sağlanan driver ve yazılımlar ile, Oynatıcı programı yazan firmanın sağladığı yazılım ve ekleri tercih edin.

Örneğin Audgy zs niz varsa sadece creativenin yazılımlarını kurun.
    dvd içinde -mesela !- sadece CyberLink PowerDVD yazılımını kurun bunlara ek kuracağınız codecler bu programların yanlış çalışmasıyla sonlanabilir. İndirdiğiniz wav format dts leri çözmek için sadece bunlar yeterlidir.

1- Bunları dinleyebilmeniz için ses kartınız audgy2 zs den yukarı olmalı. (dts çözmeli, yani bazı onboardlar dts çözer)
    2- bu testi yaparsanız nasıl dineyeceğinize de ulaşmış olursunuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_18204587/mpage_1/key_dts//tm.htm#18205202
    3- Winamp yada başka programlar için indirdiğiniz codecler sesi duyulur hale getiriyor ama çözümleri gerçek kayıt sesi ile alakalı olmuyor.

ancak ses kartınız dts çözmüyorsa codec lerden yardım almayı düşünebilirsiniz ama çözüm tam doğru olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.