Şimdi Ara

DTS Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kullanmış olduğum android işletim sistemli uydu alıcısı üzerinden (atalanta G4 mini) optik kablo ile onkyo receiver a bağlantı yaptığımda sesi dts olarak alamıyorum.
    Dts içerikli filmi mx player üzerinden codec ile çözmekte fakat receiver ekranında ses içeriği pcm olarak gözüküyor.

sesi receiver üzerinden dts olarak almanın yolu varmıdır sizce?

• Ucuz optik kablolar dts sesi iletemiyor hocam mxplayer ın codec inin çalışıp çalışmadığını önce dolby dijital ses formatlı bir video ile test etmenizde yarar var. eğer avr nin ekranında dolby yazısı çıkarsa sorun optik kablodadır.
  • totti_pk kullanıcısına yanıt
    Valla evde kullandığım tüm optik ve hdmi kabloların hepsi 10tl'lik olanlardan fakat dts iletmeyenini görmedim. İddanız biraz saçma olmuş.

Arkadaşın sorununa gelirsek, kaynak cihazın ses çıkışını spdif raw olarak seçmesi gerekiyor (bu her cihazda farklı adlandırılabiliyor. Ses çıkış seçeneklerini yazarsa hangisinin seçileceğine karar vermek daha kolay olacaktır). Diğer türlü sesi kaynak cihaz çözüyor ve Avr üzerinde dts ibaresi gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    işlem tamamdır. dediğin gibi formatı raw e çekince dts olarak alabildim . dts candır:)

teşekkürler
  • Jojoned J kullanıcısına yanıt
    Sorununuzun çözülmesine sevindim. Dts candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dts Sound + :)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.