Şimdi Ara

DTS ses oynatabilen Medial Player lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evdeki bilgisayar TV'nin yanından uzağa taşındı. Bende Yeni bir media Player'a para vermemek için galaxy s3 kullanayım dedim. HDMI adaptör sipariş ettim. Ama bir türlü DTS ses çözebilen düzgün bir player bulamadım.

- MX player güzel program ama, v1.6'dan itibaren lisans sorunu sebebiyle DTS desteğini kaldırmışlar.
    - XMBC programı da DTS sesi oynatıyor fakat çok takılıyor video. (1280*688 çözünürlüklü BRRip MKV film)
    - Vplayer sesi hiç oynatmıyor.

Var mı önerebileceğiniz bir program ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Merhaba Arkadaşlar.

Evdeki bilgisayar TV'nin yanından uzağa taşındı. Bende Yeni bir media Player'a para vermemek için galaxy s3 kullanayım dedim. HDMI adaptör sipariş ettim. Ama bir türlü DTS ses çözebilen düzgün bir player bulamadım.

- MX player güzel program ama, v1.6'dan itibaren lisans sorunu sebebiyle DTS desteğini kaldırmışlar.
    - XMBC programı da DTS sesi oynatıyor fakat çok takılıyor video. (1280*688 çözünürlüklü BRRip MKV film)

Dice player denediniz mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Merhaba Arkadaşlar.

Dice player denediniz mi.

Malesef bu program filmi bile acmadi "uzgunum bu video oynatilamadi" diyor.

• Bsplayer deneyin. Elbet biri acar heralde. Asagidaki linkte apk ve tum codec dosyaları var.
    http://appxt.com/DownSoft/?softid=5383

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 27 Kasım 2012; 2:00:20 >
  • BSplayer açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Bsplayer deneyin. Elbet biri acar heralde. Asagidaki linkte apk ve tum codec dosyaları var.
    http://appxt.com/DownSoft/?softid=5383

VLC Player oldu gibi. Ama BS Player'ı da deneyeyim bari. Link için teşekkürler.
  • Bs Playerda sorun yok.Pro olanıda crackli mevcut.denemenizde fayda var.iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.