Şimdi Ara

Dual core E6300 overclock.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende pentium dual core E6300 2.8 ghz var.Bunu overclock yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.BAzı videolar izledim kimi voltage vererek yapıyor.Kimi fsb yi artırarak yapıyor.Nasıl yapıldığını henüz tam anlamış değilim.Clockgen overclcok programını indirdim.Fakat pll setup ayarlarını yapamadım.Anakart modelim gigabyte ga 31m es2l.Yardımıc olursanız sevinirim.

• Aynı işlemci bende de var ve sorunun cevabını bende çok merak ediyorum o yüzden takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda yapmayı başardım. 2.8 ghz'den 3.1 ghz cıkardım.Suan sorunsuz çalışıyor.STok soğutucu ile şuan 40derecede.Belki 3,2 -3,3 ghz çıkarabilrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi not.speak -- 14 Şubat 2015; 20:18:06 >
  • not.speak kullanıcısına yanıt
    nasıl yaptın overclock profile ile mi ?
  • Son durum 3.2 ghz.Nasıl yaptığımı Akşama doğru anlatırım .Şimdi işim var.
  • Evet bekliyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş benim anakartım ASUS P5QPL-AM bende overclock atmak istiyorum ama hala cevap bekliyorum lütfen cevaplar mısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mehmett Yıldızz M kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi fsb'yi 305 yapmış ve hız 3.2 olmuş sen de 3.0 yap ilk baktın stress testte falan sorun yok yavaş yavaş yükselt ne zaman mavi ekran çıktı düşürürsün 3.2 falan kulanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.