Şimdi Ara

Dual Core ve Core 2 Duo arasındaki Fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuyu doğru yere mı actım bılmıyorum ama ama daha uygun bı bolum goremedım. İşlemciden oldum olası anlamam Bende İntel Dual Core E5700 3.0 GHz işlemci var. Bazı oyunların ozelliklerınde "2.4 GHz Intel Core 2 Duo veya eşit düzeyde işlemci" gibilerinden bilgiler yer alıyor.

Bendeki işlemci core 2 duo´nun hangi modeline yada kac ghz´liğine denk geliyor.

Bilgi verirseniz sevinirim.

• Elinizdeki işlemci zaten bir çift çekirdekli işlemci, c2d lar ile pek farkı yok. Bazılarında önbellek kapasitesi gibi ufacık farklar olabiliyor. Elinizdeki işlemci performans olarak e7xxx serisine dentir denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Elinizdeki işlemci zaten bir çift çekirdekli işlemci, c2d lar ile pek farkı yok. Bazılarında önbellek kapasitesi gibi ufacık farklar olabiliyor. Elinizdeki işlemci performans olarak e7xxx serisine dentir denebilir.

Öncelikle teşekkürler bilgi için. Bildiğim bir kaç şey var bı ıkısı arasındakı farkla ılgılı ornegın bendekı 32 bit core 2 duo 64 bıt yanıolmıyorsam. anladıgım kadarıyla cok buyuk bır fark yok bu ıkı işlemcı arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicente1881

quote:

Elinizdeki işlemci zaten bir çift çekirdekli işlemci, c2d lar ile pek farkı yok. Bazılarında önbellek kapasitesi gibi ufacık farklar olabiliyor. Elinizdeki işlemci performans olarak e7xxx serisine dentir denebilir.

Öncelikle teşekkürler bilgi için. Bildiğim bir kaç şey var bı ıkısı arasındakı farkla ılgılı ornegın bendekı 32 bit core 2 duo 64 bıt yanıolmıyorsam. anladıgım kadarıyla cok buyuk bır fark yok bu ıkı işlemcı arasında.

Yanlış biliyorsunuz, e5xxx serisi işlemcilerde 64 bit destekler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vicente1881

quote:

Yanlış biliyorsunuz, e5xxx serisi işlemcilerde 64 bit destekler.

evet bıraz daha arastırdım benım ıslemcı 64ü desteklıyor. Desteğiniz için tekrar teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.