Şimdi Ara

dual foverın mi? dual roc mu tercıh ederdınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warior ıcın hangı ıtem alırdınız. Bence foverın defans ve ucuzluk bakımından Rocların önune geçıyor ve yabana atılcak statlarda vermıyor siz olsanız ne yapardınız?

• dual roc bonus bakımından roc daha iyi
  • Dual Roc kullanıyorum
  • 2 str 2 health bonus ve fr olarak daha fazla 10 defans daha eksik ROC. Evet pahalı ama daha iyi bir item. Deseydinki +1 Foverin mi +0 ROC mu o zaman Foverin derim. Ama öbür türlü ROC.
  • roc daha iyi 10 defans eksik ama o farkı 2 hp-str ve 20 flame rezistansı ile fazlasıyla kapatır.
  • tabiki roc 2health 2 str 50hp ve fr resist farki var:)
  • dual roc'u +1 +0 foverine tercih ederim. eğer bp olsaydın direk foverin derdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUAL CLEAVER+9 TAKASI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hero's valor
  • 2 str için 10defansan olmak istemem
    ve dex bonus ta veriyor foverin
    zaten warrior dediğin de def sağlam olacakkki asas ların hayvani skilleri nin çok fazla etkisi olmayacak

fiyat -dex bonus-defans a karşılık 2str-hp göz önünde bulundurursam foverin bana mantıklı geliyor
    tabi fiyatlar oynaktır roc da kaybedilen str-hp yi başka takı açığı kapatıyorsa roc mükemmeldir.

heros valor da hiç hoşuma gitmeyen bir yüzüktür bunu söyleyim
  • kardes bence dual roc derim cunku dual roc daha ii ve foverin gibi degersiz item deildir
  • rocdan farkı dex bonusu olması lugias ve gigada da olan bu bonus atağın hızını normal 0 dex bonusa göre daha hızlı atak yapmanı sağlıyor ama kibritin suyu çöpünle uraşamam derseniz dual roc
  • dual foverin derim +75sen warriora defans gerekir atack gerekmez
  • şahsen dual roc kullanıyorum gayette memnumum ama L.J ninde dediği gibi foverin +1 olsaydı tabiiki foverin derdim çünkü aradaki def farkı vs özellikler daha artardı rocu geçerdi
  • warrıorlarda zaten defans var 10+10 def den fazla zarar etmeyeceği görüşündeyim
    roc takarsa atak ve resislerde artar o yüzden ROC
  • roc
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

rocdan farkı dex bonusu olması lugias ve gigada da olan bu bonus atağın hızını normal 0 dex bonusa göre daha hızlı atak yapmanı sağlıyor ama kibritin suyu çöpünle uraşamam derseniz dual roc

alakası yok warrior da dex hızlı vurmayı sağlamaz asla
    sadece dex bonusu olan warrior leg cut-shock stun-scream(62) skillerinin vurulma kabiliyetini artırır
    yoksa raptor alıp dex takı ile toto almış gibi combo yapman imkansız dır

ve warriorda dex kibritin çöpü değil cz-savaşta vursunlar bakalım leg-scream-shok stun hareket edebiliyonmu
  • bende fov +2 yanında heros +1 var herosu yükseltip roc +1 yapsam mı yoksa dual fov mu yapsam yoksa böyle mi devam etsem diye düşünüyorum roc güzel def veriyor

• roc ...!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.