daha önce benim gibi düşünüp foruma yazan oldumu bilmiyorum çok uzun bi yazı yazıcak vaktim yok ne yazıkki ama kısaca şöyle diyebilirim yeni bi bilgisayarla beraber 19 lcd monitör düşünüyodum genel olarak photoshop kullanırım oyun oynarım falan filan... dedimki 19 inch lcd ye 600$+kdv gibi bi rakam vericeğime, 2 tane 15 inch lcd 2x300= 600$+kdv alsam buna ek olarak ta 200$ civarı almayı düşündüğüm ekran kartınıda şöyle çift monitör destekli hem normal kullanım hemde oyunlarda falan performanslı şekilde destekliycek bi ekran kartı alsam nasıl olur acaba?
aslında 2560*1024 gibi bi ekran elde ediyorum desktop performansı çok önemli değil aslında photoshop ta fazladan alan elde etmiş olucamki hoş bişey ama oyunlar ve dvd konusu çok önemli, daha önce bu konuyu araştırdığımda 2 hatta 3 monitor le flight simulator oynayan gördüm gayette güzeldi ama simulator tarzı oyunlar dual monitör desteklerken acaba underground oynarken performans nasıl olur bu şekilde lcd monitör kullanan arkadaşlar varsa ve fikirlerini paylaşırsa çok mutlu olurum....
son olarakta şuan piyasada olan iyi kartların çoğu çift monitör destekli ama yüksek performanslı dual monitör destekli ekran kartı tavsiye ?? thanx