Şimdi Ara

dual shock 3 problem???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dual shock 3 kablosuz calışmıyormu...

anlamadım yaaa yeni aldım sarjda ettim ama kablosuz calışmıyor nedense böle bi durum varmı sizdede

• Öle Şeymi Olur Ya Nasıl Kablosuz Çalışmaz.

Ya Bozuk Almışsın,Yada Şarj Edilmiyor...

Kabloyu Çıkarınca 4 Işık Birden Yanıp Sönüyorsa Sürekli Kolun Arkasında Reset Düğmesi Var Bir Kalem Yardımıyla Ona Bas Düzelir
  • Olur mu dostum ya elbette çalışıyor,sixaxisi nasıl tanıttıysan ds3ü de aynı şekilde tanıtacaksın PS3e
  • Sixaxis i resetlemeyi dene arkasındaki ufak deliğe bişiy sokarak
  • sixasisi tanıtmadım hiç daha dogrusu tanıtmayı bilmiyorum bide tanıtmasımı var

oyunu oynuyorum bi sorun yok sarjda ediyo ama kablosuz calıştıramadım uyuz olucam yaa
  • Tanıtmak derken deveye hendek atlatmak değil dostum,sadece ortadaki PS tuşuna basacaksın
  • Gianfranco Sallamış

PS Tuşuna Basmaktan Bahsediyor...

Tanıtma Diye Birşey Yok Dostum Arkadaki Reset Düğmesine Bir Kalem Yardımıyla Bas Düzelir Büyük İhtimal Eğer Düzelmiyorsa Sorun Dual Shock 3'tedir Bozuktur...
  • Senin dediğinin aynısını dedim ben de zahmet edip okusaydın mesajımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 18 Ekim 2008; 15:04:51 >
  • Tamam Tamam Anladık...
  • DOSTUM kolun arkasında bulunan ufak bir delik var oraya kalem ucuyla veya ince tel gibi birşeyle rest atman gerek birde bu problem bende de arda sırada oluyor fakat oda şarzım oz olduğu zamanlar koblo takılıyken calışıyo sökünce calışmıyor yani ds3 ün rtam şarj olmamışta ola bilir
  • saolun beyler ama kolda bi problem var buyuk ihtimal...

dun yaklaşık 5 saat bilgisayara baglı kaldı yinede kablosuz calışmıyor...

değiştiricez artık napalım...
  • Neden bilgisayara bağlı kaldı anlamadım?
    DS3 ü ilk açtığın zaman kablo ile ps3 e bağlaman istenecektir. Ondan sonra işlem tamamdır. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz aslında olması lazım :)
  • bagladım ps3 ama işte olmuyo nedense bende bilgisayara bagladım sarj olsun diye ama tık yok buyuk ihtimal sarj almıyo...
  • sixaxis yada ds3 ps3 dışında hiçbiyerde şarj olmaz pc de deneme bence
  • bende hiçbir sorun yok allaha şükürler olsun..
  • ya ayrıca bıe baslık acmak ıstemedım buraya yazıyorum yardımcı olursanız sevınırım...benım ds3 ün düğmeleri tuhaf basmaya basladı arada takılıyo falan uzun zamandır herhalde ıkı tanesınden su an kullandıgım olanı cok fazla kullanmamısım...acaba ıcını falan acsammı?daha bı kac aylık alet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

sixaxis yada ds3 ps3 dışında hiçbiyerde şarj olmaz pc de deneme bence

sixaxisi hep pcde sarj ediyorum ben dostum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.