Şimdi Ara

Dualshock 4 Kulaklık Girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiginiz gibi ds4 ün alt tarafında kulaklık girişi var benim kulaklığım "LOGITECH G230" 2 tane giriş lazım mikrofon kullanmam için bana sağlam ürün önerirmisiniz 2 jakı 1 jaka ćevirecek bi alet.
    www.vatanbilgisayar.com
    Sl-355 Dc3.5m/2f Kablo 0.3m fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/sl-355-dc35m2f-kablo-03m.html
    bunu aldım telefona taktım mikrofon çalışmadı ses cızırtılı geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan.d0144

Arkadaşlar bildiginiz gibi ds4 ün alt tarafında kulaklık girişi var benim kulaklığım "LOGITECH G230" 2 tane giriş lazım mikrofon kullanmam için bana sağlam ürün önerirmisiniz 2 jakı 1 jaka ćevirecek bi alet.
    www.vatanbilgisayar.com
    Sl-355 Dc3.5m/2f Kablo 0.3m fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

al bi tane bluetooth kulaklık hocam rahat et

• Merhaba,

Geçtiğimiz ay G230 bende almıştım ve aynı sorun benimde başıma geldi ve hatta çok şaşırdım nasıl eski tip giriş yaptılar diye de şikayet ettim.
    Sorunuda LogiLink CA0021 4 pin 3.5 mm adaptör ile çözdüm.
    LogiLink CA0021

Bluetooth kulaklıkda çözüm değil maalesef bende aynı zamanda Creative WP 350 vardı ama senk. olmadı. Bu tip cihazlar için henüz desteği yok PS4de.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.

Merhaba,

Geçtiğimiz ay G230 bende almıştım ve aynı sorun benimde başıma geldi ve hatta çok şaşırdım nasıl eski tip giriş yaptılar diye de şikayet ettim.
    Sorunuda LogiLink CA0021 4 pin 3.5 mm adaptör ile çözdüm.
    LogiLink CA0021

Bluetooth kulaklıkda çözüm değil maalesef bende aynı zamanda Creative WP 350 vardı ama senk. olmadı. Bu tip cihazlar için henüz desteği yok PS4de.

Peki mikrofonla kulaklık aynı anda çalışıyormu ve cızırtı varmı en önemlisi bu.
    Yorum için Teşekkürler

• İkisi de aynı anda kullanabiliyorsun gayet net ve arkadaşlarım sesin çok temiz geldiğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerBaki -- 30 Mart 2015; 13:49:10 >
  • Teşekkür ettim hocam.

• İstanbulda bu urunu elden nerden alabiliriz

• bu kulaklıkla oyun seslerini de alıyormusunuz onu merak ediyorum ben. yoksa sadece iletişim için mi kullanılıyor?
  • Alınıyor hem chat hem oyun veya sadece chat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan.d0144 -- 30 Mart 2015; 21:50:46 >
  • En iyisi telefon kulaklıgı sonuçta ne takarsan tak mono olarak alıyorsun sesi ne stereo nede 5.1 :)

• Chat sesi mono ama oyun sesleri stereo
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

quote:

Orijinalden alıntı: sinan.d0144

Arkadaşlar bildiginiz gibi ds4 ün alt tarafında kulaklık girişi var benim kulaklığım "LOGITECH G230" 2 tane giriş lazım mikrofon kullanmam için bana sağlam ürün önerirmisiniz 2 jakı 1 jaka ćevirecek bi alet.
    www.vatanbilgisayar.com

al bi tane bluetooth kulaklık hocam rahat et

hiç gerek yok zaten kulaklık kola takılıyor.kablosuz gibi oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.