Şimdi Ara

DUBAİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dubiade berry fiyatlari nekadardir bilen varmi? Türkiyedekine göre çok farkediyomu garanti problemi önemli deil

• Valla arkadaşım blackberry 9780'ni 450 euro almıştı yarı yıl tatilinde garantisi tabiki türkiyede geçerli değil teknoloji şans işidir ordan alırsın hiç problem çıkmaz uzun yıllar kullanırsın burdan alırsın teknik servisten çıkmazsın yada tam tersi
  • 9800 Torch aldirmayi düşünuyorumda dubaiden 600-700 dolar bütcem var
  • Ben geçen ay gittim hocam bb olsun baska telefon olsun en fazla 200-250 tl fark var.Bide ordaki bb'lerin klavyesinde altın renginde arapça harfler var ve gerçekten çok kötü duruyo.Beyaz olsa sorun yok ama altın rengi çok kötü
  • 1 ay once dubaideydim 550 dolar bold 9700
  • arkadaşlar benimde ablam şu anda dubaide ve bana ordan torch getirmesini söyledim yanlız şöyle bi sorun var klavyesi arapça acaba aldırayım mı yani tuş takımını burda kolayca halledebilirmiyim bir fikir verirseniz sevinirim (bu arada torch 640$)
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

arkadaşlar benimde ablam şu anda dubaide ve bana ordan torch getirmesini söyledim yanlız şöyle bi sorun var klavyesi arapça acaba aldırayım mı yani tuş takımını burda kolayca halledebilirmiyim bir fikir verirseniz sevinirim (bu arada torch 640$)

Bence burdan al cihazı, en temizi.. hem tuşlarla uğraşma hemde garantisi olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usa seyahat
    geçen yıl önce açıldı
    Dubai de Elektronik Magazalar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben de Dubai'den e72 aldım.Bunun klavyesi değişiyor mu biliyor musunuz?Ve Türkçe yazılımı nerede nasıl attırabilirim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sine_jan
    Arkadaşlar ben de Dubai'den e72 aldım.Bunun klavyesi değişiyor mu biliyor musunuz?Ve Türkçe yazılımı nerede nasıl attırabilirim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Nokia bolumunde konu acarsaniz yardimci olabilirler. E72 Nokia cihazi.
  • arkadaşlar inanması zor gelcek ama ingilterede fiyatlar iyi görünüyor.

curve 3g 170 pound (yaklaşık 425 lira)
    bold 9780 300 pound (yaklaşık 750 lira ve 25 liralık da kredi almanız zorunlu yani 775 lira civarında oluyor)

fiyatlar sanırım türkiyeye göre iyi. sim kilidi kırdırmak ne kadar mal olur ve telefona herhangi bir zararı var mı ?

bu arada yeni çıkacak olan bold touch bana cazip geldi onu bekliyorum, haziran temmuz gibi çıkması bekleniyor. sanırım 400 pound civarında çıkar burada, 1000 lira oluyor bence değer özellikleri güzel bir alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamstream

arkadaşlar inanması zor gelcek ama ingilterede fiyatlar iyi görünüyor.

bold 9780 300 pound (yaklaşık 750 lira ve 25 liralık da kredi almanız zorunlu yani 775 lira civarında oluyor)

fiyatlar sanırım türkiyeye göre iyi. sim kilidi kırdırmak ne kadar mal olur ve telefona herhangi bir zararı var mı ?

bu arada yeni çıkacak olan bold touch bana cazip geldi onu bekliyorum, haziran temmuz gibi çıkması bekleniyor. sanırım 400 pound civarında çıkar burada, 1000 lira oluyor bence değer özellikleri güzel bir alet.

2-3 ay önce 35 liraya kırdırmıştım sim kilidi, bildiğim kadarıyla bi zararı yok. aldığınızda yeni yazılım da yüklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamstream

arkadaşlar inanması zor gelcek ama ingilterede fiyatlar iyi görünüyor.

ben bold 9780 i 1100 bölü vade farksız 12 taksit e kadar alıyorum. bence senin de böyle bi imkanınız varsa dubaiden 800 tl vermem 300 daha verir hem garanti olur hem türkçe klavye ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkas5454 -- 10 Nisan 2011; 15:36:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.