Şimdi Ara

Dubai den fotoğraf makinesi almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
6.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben bir fotoğraf makinesi almak istiyorum.Tercihim Canon 550D yahut 600D ydi .Bugün itibariyle söyleyeyim sirkeci de fiyat sordum.Canon 550d için 1400 tl,600 D içinse 1650 tl fiyat verdiler.Şimdi diyeceksiniz dubai bu işin neresinde?Tam da burasında işte.Bir arkadaşım,pek de samimi değiliz dubai ye gidip geliyor iş için.Ben de dubai de fiyatlar daha ucuzdur diye ona bir sordurayım dedim fiyatları.Bugün geldi.Sorduğumda orada 600D 750 dolar dedi.1350 tl ye tekabül ediyor,an itibariyle.İstersen getireyim dedi.Ben de şimdi size sorayım dedim.Bu adamla çok samimi değiliz.Söylediği fiyat çok da ucuz gelmedi.Düşündüğümden çok pahalı neredeyse buradaki fiyatlara yakın.Beni kazıklamasın sonra ?Piyasanın çok üstünde bir para bayılmayayım ? Sizin düşünceleriniz neler?yurtdışın makine almış olanlar,piyasayı bilenlerden öneri istiyorum kısacası...

• aynı paraya burdada bulursun, bı sorun olursa muhattabın olur en azndan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 23 Ekim 2012; 20:51:19 >
  • Yurtdışından makine alınır fakat piyasasını bilmiyorum.

Bende bayramdan sonra Dubai'ye gidiyorum ve ufak boyutlu sürekli yanımda taşıyabileceğim bir makine bakıyorum aslında. Fiyatlar genel olarak Amerika'dan biraz daha yüksek diye biliyorum. Dubai tecrübesi olan varsa öğrenmek isterim.

(Tabi arkadaşın sorusuna cevap verdikten sonra, konuya ortak olmiyim hemen )
  • Dayım garantili dubaiden Canon 650d + 18 55mm lensi 1800tl ye aldı yanın da tripot 2 tane hafıza kartı 8 gb lık ve çanta hediyeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norvexses -- 23 Ekim 2012; 20:53:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

aynı paraya burdada bulursun, bı sorun olursa muhattabın olur en azndan

Evet ben de onu düşündüm zaten Ama eğer oradaki fiyatları öğrenebilirsem,başkasına da getirtebilirim
  • Yok mu beni aydınlatacak feyizli bir insan? :(
  • hocam buyur dubai makine fiyatları

http://www.gridzdirect.com/cameras/digital-slr-cameras.html?order=price

aed = arabian emirates dirham

1 dolar = 3.67 aed

fiyatlara bakıp kendin hesaplayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheriat

hocam buyur dubai makine fiyatları

1 dolar = 3.67 aed

Göründüğü kadarıyla arkadaşımdan alırsam kazık yiyeceğim o zaman,teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kskn29

quote:

1 dolar = 3.67 aed

hocam mesele arkadastan kazık yemekten zıyade aslında 300 tl ıcın rıske gırılırmı yani dubaiden gelcek makina piyango işi olcak ne gelırse artık sızındır. Ama hayyamdan gıdın alın makınayı gorun hıcdeyse bılırsınız ahmetten aldım mehmetten aldım bıldıgım kadarıyla forumdakı arkadasların onerdıgı saglam dukkanlar gıdın o dukkanlarla konusun ıyıbı pazarlıkla daha dusuk fıyata alabılırsınız soylenenden.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBrain

quote:

quote:

1 dolar = 3.67 aed

hocam mesele arkadastan kazık yemekten zıyade aslında 300 tl ıcın rıske gırılırmı yani dubaiden gelcek makina piyango işi olcak ne gelırse artık sızındır. Ama hayyamdan gıdın alın makınayı gorun hıcdeyse bılırsınız ahmetten aldım mehmetten aldım bıldıgım kadarıyla forumdakı arkadasların onerdıgı saglam dukkanlar gıdın o dukkanlarla konusun ıyıbı pazarlıkla daha dusuk fıyata alabılırsınız soylenenden.

Haklısın dostum.300 lira daha veririm en azından alırım garantili mis gibi içim rahat eder.

• quote:

Şimdi ben bir fotoğraf makinesi almak istiyorum.Tercihim Canon 550D yahut 600D ydi .Bugün itibariyle söyleyeyim sirkeci de fiyat sordum.Canon 550d için 1400 tl,600 D içinse 1650 tl fiyat verdiler.Şimdi diyeceksiniz dubai bu işin neresinde?Tam da burasında işte.Bir arkadaşım,pek de samimi değiliz dubai ye gidip geliyor iş için.Ben de dubai de fiyatlar daha ucuzdur diye ona bir sordurayım dedim fiyatları.Bugün geldi.Sorduğumda orada 600D 750 dolar dedi.1350 tl ye tekabül ediyor,an itibariyle.İstersen getireyim dedi.Ben de şimdi size sorayım dedim.Bu adamla çok samimi değiliz.Söylediği fiyat çok da ucuz gelmedi.Düşündüğümden çok pahalı neredeyse buradaki fiyatlara yakın.Beni kazıklamasın sonra ?Piyasanın çok üstünde bir para bayılmayayım ? Sizin düşünceleriniz neler?yurtdışın makine almış olanlar,piyasayı bilenlerden öneri istiyorum kısacası...

Ben gecen ay dubai den d 90 aldim ve 200 tl fazlasina sattım burada. dubaiden dogru yerden almayi bilirseniz bence kacirmayin. Nerden alacaginiz konusunda yardımcı olabilirim. Ben şahsen orjinal kutulu nikonu tanzanyadan bile alirim nikonu tum Dunya onaylamış zaten bana türkiyeden verecekleri garanti pek fazla bir anlam ifade etmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

1 dolar = 3.67 aed

Bu fiyatlar oradaki perakende fiyatları arkadaşlar, toptan yerinden alirsaniz çok daha ucuza alirsiniz. Vergi cok yuksek fotograf makinesinde bosuna ödemeyin derim ben

• quote:

1 dolar = 3.67 aed

Bu fiyatlar oradaki perakende fiyatları arkadaşlar, toptan yerinden alirsaniz çok daha ucuza alirsiniz. Vergi cok yuksek fotograf makinesinde bosuna ödemeyin derim ben

• merhaba uniden01
    ben de bu ay sonunda dubai ye gitmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa. nikon d7000 almak istiyorum 2 adet, nereden alabileceğime dair yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

• quote:

+1
  • yukarıda arkadaş yazmış doğru yerden alınınca ucuz diye çok haklı

oranın vatn bilgisayarı tarzındaki yerden almak istersen

ic4uae.com

http://ic4uae.com/SpecialOffers.aspx

special offersda bazen güzel şeyler olabiliyor

http://www.jumbocorp.com/

ucuz satan yerler var diye biliyorum ama biz hep buralardan alırdık işi şansa bırakmamaya

• Dubai ye gelipte fotograf makinesi veya tlefon vb. elektronik esya alicak olan arkadaslar gelmeden bana ozelden ulasirsa onlara nerelerden alabileceklerini soylerim.

Yalniz tahtakale tarsi yerleri bilmiyorum ben ( deira tarafinda ) benim onerecegim yerler alisveris merkezleri icindeki yerler.
  • Dubai'yealacagimieğim önümüzdeki ay da profesyonel Canon marka fotoğraf makinası ve lens ekipman falan almam gerekiyor bana da yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ya Nerden alacagimi ve neye dikkat etmeliyim orada alışveriş falan yaparken ya dikkat etmem gerekenler konusunda bilgilendirirseniz çok memnun olacağım arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.