Şimdi Ara

Dubai'den iphone almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dubai hava alanina yakin bir applestore magazasindan telefon alabilecek bir tanidigim var dikkat etmesi gereken nokta nedir . İphone8plus 64gb aldirmayi dusunuyorum.

Fikir verebilecek yada tavsiyelerde bulunacak birileri olursa sevinirim, yanlis bir sey yapmayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8plus'in uluslararasi garantisi vardı galiba?hangi modeli bilmiyorum?

Leon Sen biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 26 Eylül 2017; 18:10:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir fikrim yok. İlk parti ürün burada çıksın. Onun kodu geçerli olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 ekim gibi alinacak herhalde o tarihe kadar netlik kazanir:)

Bide bu facetime li facetime siz olarak applestore dan direk alinabiliyor mu ve fiyat farki oluyor mu alinirsa?

• Dubai fiyatları nedir 8/8 plus ve x modellerinin kardeş bilgin var mı

• Dubaideki para birimi ile oradaki apple store da 8plus 64gb 3249 AED yaziyor

• ilker369 kullanıcısına yanıt
    3080 lira yapıyor bence gayet iyi fiyat bizim buraya göre.x i de şöyle 3500 3600 liradan olsa gerçekten almaya değer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japonyadan İphone almak(Acil)
    6 yıl önce açıldı
    YURTDIŞI iPhone ALMAK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    x direk 4000 küsür aed üzerinden çıkacakmış hocam. tr fiyatına göre tabi yine baya uygun oluyor.
    Valla dediğin apple store dan baktım gerçekten de öyle xin 64 modeli 3900 lira 256 modeli 4500 lira yaklaşık.burada en ucuz x 6000 lira olacağı düşünürsek baya karlı iş oluyor.

Yani şeytan dürtüyor 6s plus 64 ü sat diyorum üzerine biraz koy aldır arabistandan felan ama sonra lan diyorum hayatında ilk defa böyle telefonun olmuş bırak bu açgözlülüğü 6s ile mutlu mesut yaşa ama işte şeytan dürtüyor

• eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    hiç gerek yok hocam tabi maddi imkanlar zorlamıyorsa yapılabilir . bende 5 var ve bir telefonu sonuna kadar kullanma taraftarıyım artık bozulmadan satayım diye değiştiriyorum :)
    Aynen hiç girmeyim bu safhalara en iyisi zaten benim telefonu satmaya kalksam 2300 2400 liraya satabilir miyim bu son indirimlerden sonra orası meşhul

Teşekkürler bilgiler için umarım dilediğin telefonu alırsın

• Dubai'de apple store FaceTime'li iPhone satamıyor. Hükümet yasaklamış. FaceTime'li alacaksanız başka teknoloji marketlerinden almanız lazım. O da iPhone 8/+ icin 250 tl, iPhone 7'ler icin de 120 tl gibi bir fark vermeniz gerekiyor. Güncel iPhone 8 plus 64 gb fiyatı 3599 dirhem(3450 tl) iPhone 8 64 gb ise 3100

• Facetime i cok kullanan biri olmadigim icin 250 tl farki vermeye gerek yok bence ya. Cok kullanan icin sikinti tabi.

• selamlar, iphone x'in 4100 dirhem civarında çıkış yapması bekleniyor, app store ve teknoloji mağazalarında. Iphone 8 şu an 2850 dirhem civarında. Bahsettiğim fiyatlar avm fiyatları. Çarşıda ise, 2650-2700 civarında satılıyor iphone 8. X için ön sipariş bu ay'ın 27 sinde açılıyor, 4 ünde de cihazlar teslim edilecek gibi. Cihaz stok sıkıntısı falan olmuyor burada arkadaşlar. Firma çok ekstrem bir sorun yaşamadığı sürece elbette. 8 zaten var da artık, X için söyledim bunu.
  • Merhaba arkadaşlar benim de Dubai'den alma durumum var. iPhone X 3 kasım'da çıktığı gün karaborsa olur mu? Yoksa kolaylıkla gitsek alabilir miyiz onu öğrenmek istedim. Yani Apple Store'a gidince X kalmama durumu olursa başka bir ülkeden bakacağım. Şimdiden teşekkür ederim
  • Dubai den x ' i tam lokasyon bildirirmisiniz alacağımız yeri. Bnde kasımda dubaideyim gitmişken alalım bari :D Facetimesız olanı burada satarken sorun yaşayabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutiøn

Dubai den x ' i tam lokasyon bildirirmisiniz alacağımız yeri. Bnde kasımda dubaideyim gitmişken alalım bari :D Facetimesız olanı burada satarken sorun yaşayabilir miyiz ?

,bende 7 plus var dubaiden aldım, facetime yok ama hiç olsada zaten kullanacağımı sanmazdım.şunuda unutmamak gerek sen satmaya satarsın ama alıcılaın incik boncuk sevdası saç baş yoldurur.dh’de satacaksan tavsiye etmem çünkü burdaki kullanıcılar facetime’ı dert edebilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, işinize yarar belki diye ekliyeyim. Dubai'de mall'larda satılan cihazlarda facetime yok. Çarşıdan alırsanız facetime lı cihaz bulmak mümkün elbette.

Bu arada dubai'ye gelecek arkadaşlar için stok sıkıntısı gibi şeyler olmuyor burada. En azından şu ana kadar şu tarihte şu çıkacak denilipte bir şeyin aksadığını görmedim. Sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince yardım edebilirim.

İyi akşamlar.
  • Bende 5 kasım da dubai de olucam gelmişken bir X de ben mi alsam

• merhabalar, benimde duabiden telefon aldırabilme ihtimalim var. Yani tahminen mart ayı gibi olacak fiyatlar konusunda üç aşağı beş yukarı fikir sahibi oldum.

Fiyat iyi hoş da bı kac yerde garanti için sıkıntılar olabılır dıye okudum. Bunun ne kadar önüne geçebiliriz ve butun aldıgımız yerlerde uluslarası kullanıma acık olup olmadıgını ogrenebılır mıyız bı sıkıntı cıkarmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.