Şimdi Ara

Dubai İzlenimlerim ( Fotolu ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
16
Favori
31.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Slim

Bu güzel konu için ellerinize saglık hocam gercekten güzel olmus vede ölmeden şöyle bir gezinti yapmak istiyorum bende :)

Dubai kesinlikle gidesim geldi bir liste hazırlarsak madde madde kesinlikle görülmesi gidilmesi yerleri diye fena olmaz? Taksi ucuzsa (ki başka sitelerde de çok ucuz olmadığını duydum) tadından yenmez
  • bilal47 B kullanıcısına yanıt
    Gerçekten hocam çok güzel ya mükemmel bir yer heleki turlarla felan gidebilinir diye düşünüyorum ?
  • Dubai gitmek için çok cazip bir yer gibi görünüyor. Söylediğiniz fiyatlara bakarak Türkiyedeki otellerden daha ucuza bile gidilip gezilebilir bir yer olarak gözüktü gözüme.

Hatta orada kirada yaşamaktansa otelde kalmak daha ucuz sanırım.

Bu arada araç kiralama fiyatları nasıldır? En kötüsü bile en azından BMW, Merso, Camry falandır herhalde.
  • yalovalı varsa bilir, yazın full arap doluyor buralar

kumu bırakıp denize yeşile doğaya geliyorlar, keşke ben oraya gitsem de v8 ile gür gür ucuz benzinle gezsem
  • Para var huzur var motosikletede cok meraklılar
  • Sanki private server gibi
  • Janissary. J kullanıcısına yanıt
    hocam peki oraya giitk diyelim arabcamız yok farscamız yok ingilizcemiz cat pat ama konuşamıyoruz sadece türkcemiz var 1 yemek söylüyemem ben ac kalırım cebimde param var ama yemek yiyemiyorum ndeden cünkü anlaşamıyorum derdimi anlatamıyorum tur ile gitsek serbest dolaştırıyormu bizi sanmıyorum kaybolurusz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 16 Eylül 2013; 16:39:32 >
  • Sızın hayatınıza ben emi... Bu ne biçim zengınlıktır ulan hepsı bı yana s2000 gorunce kendı arabamı gormus gıbı sevındım valla .
    Gokdelenın 179. katından mıydı neydı surıyenın gorundugu soylenıyor gorebıldınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

hocam peki oraya giitk diyelim arabcamız yok farscamız yok ingilizcemiz cat pat ama konuşamıyoruz sadece türkcemiz var 1 yemek söylüyemem ben ac kalırım cebimde param var ama yemek yiyemiyorum ndeden cünkü anlaşamıyorum derdimi anlatamıyorum tur ile gitsek serbest dolaştırıyormu bizi sanmıyorum kaybolurusz diye

Sıkıntı yaşamazsınız.
  • Çok güzel konu olmuş hocam elinize sağlık. Bunları görünce dünyadaki adaletsiz gelir dağılımını düşünmeden edemiyor insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dubai'de wild vadi su parkına gitmistik bundan bir 10 sene önce mükemmel bir yerdi insallah tekrar gitmek nasip olur bir de yanlıs hatırlamıyorsam metroda erkeklerle bayanlar aynı vagona binemiyorlardı bunun yanında acayip sıcak boğulacak gibi oluyorsunuz havada tuhaf bir koku var ama hindistan'daki gibi burnumu tıkayıp gezecek kadar değil.
     Dubai İzlenimlerim ( Fotolu )
  • su parkı güzelmiş birde su ilk mesajda bahsi gecen banyodaki camdan dubai gozuken otel hangisi :D
    o kuvetten cıkmaz insan :)
  • 2 Şubat İle 5 Şubat arası dubai ye gidicem ikinci gidişim olucak ilk gittiğimde 1 gün kalmıştım hiç bişey yapamamıştım bu seferde kısa ama boş zamanım çok olucak çöl safarisine ve atlantis oteldeki su parkına kesin gitmeyi düşünüyorum başka tavsiyesii olan varsa alıntı yaparak yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble1

2 Şubat İle 5 Şubat arası dubai ye gidicem ikinci gidişim olucak ilk gittiğimde 1 gün kalmıştım hiç bişey yapamamıştım bu seferde kısa ama boş zamanım çok olucak çöl safarisine ve atlantis oteldeki su parkına kesin gitmeyi düşünüyorum başka tavsiyesii olan varsa alıntı yaparak yardımcı olursa sevinirim.

burj el arabın yanına git foto çekil yanında yeter boşuna girme metroda first gulf bank durağında inersen metro bağlantısıyla yolun karşısına geçer aşşağıdan bir taksi ile 10 dirheme dibine gidersin

burj khalifa'ya mutlaka git ama ona girde yani 120 dirhem felan 1 kişi ama dubaiye gitmişken ona çıkıp tepeden bakmamak olmaz bknz şekil 1-a

emirates mallda ski dubai'ye girip çölde -5 derecede kayak yapabilirsin bknkz şekil 1-b :D

atlantis otelde atlantis the lost chamber akvaryumu var onada gir derim oda 100 dirhem felandı 1 kişi ama içi çok büyük bknz şekil 1-c :D

su parkı olarak atlantis yerine burj el arabın yanındaki wild wadi aqua parkada bi bakabilirsin dubainin en büyüğü diolar buda haritası sana bonus olsun :D
     Dubai İzlenimlerim ( Fotolu ) Dubai İzlenimlerim ( Fotolu ) Dubai İzlenimlerim ( Fotolu ) Dubai İzlenimlerim ( Fotolu )

• quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

quote:

Orijinalden alıntı: trouble1

2 Şubat İle 5 Şubat arası dubai ye gidicem ikinci gidişim olucak ilk gittiğimde 1 gün kalmıştım hiç bişey yapamamıştım bu seferde kısa ama boş zamanım çok olucak çöl safarisine ve atlantis oteldeki su parkına kesin gitmeyi düşünüyorum başka tavsiyesii olan varsa alıntı yaparak yardımcı olursa sevinirim.

burj el arabın yanına git foto çekil yanında yeter boşuna girme metroda first gulf bank durağında inersen metro bağlantısıyla yolun karşısına geçer aşşağıdan bir taksi ile 10 dirheme dibine gidersin

burj khalifa'ya mutlaka git ama ona girde yani 120 dirhem felan 1 kişi ama dubaiye gitmişken ona çıkıp tepeden bakmamak olmaz bknz şekil 1-a

emirates mallda ski dubai'ye girip çölde -5 derecede kayak yapabilirsin bknkz şekil 1-b :D

atlantis otelde atlantis the lost chamber akvaryumu var onada gir derim oda 100 dirhem felandı 1 kişi ama içi çok büyük bknz şekil 1-c :D

su parkı olarak atlantis yerine burj el arabın yanındaki wild wadi aqua parkada bi bakabilirsin dubainin en büyüğü diolar buda haritası sana bonus olsun :D
     Dubai İzlenimlerim ( Fotolu ) Dubai İzlenimlerim ( Fotolu ) Dubai İzlenimlerim ( Fotolu ) Dubai İzlenimlerim ( Fotolu )

Çok saol hocam will wadi ye yanımda gelecek olan daha önce gitmiş o yüzden bu sefer atlantise gidelim diyoruz.Diğer dediklerinide araştırmıştım Burj khalifa ya belki girmem gereksiz gibi geldi ama zaman kalırsa olabilir diğerlerini kesin yapıcam saol.Bildiğin güzel bir gece klübü varmı acaba :)

• en babası burawww.peopleofdubai.com sitesine girince anlarsın zaten şeklini ama burda gece hayatı pahalı biraz bilgine :D

marinadaki yacht club aquara'yada gidebilirsin salı günleri bayanlara 3 tane şekerli koktyle bedavaydı en son ladies night diolar bu işe.

dubai duty freede içeceğini al 4 lt hakkın var sigara içiosanda dubai duty freeden al gelirkende giderkende çok ucuz tr dutye göre, onları evde yuvarla öyle git derim :D zaten oturmalı mekanlar dışında başka biryerden içki alamazsın yassah :D lisans istiyorlar.

heleki sharjah tarafında kalacaksan orda olaki bir kontrolde polis yakalarsa içkileri turist olmanda kurtarmıyor müslüman olduğun için biraz başını ağrıtırlar ama öyle bir kontrol yok yani şans eseri denk gelirsen diye diyorum :D

bak sen sorunca canım sıcak havalar kum plajlar çekti yine bilet aldırdın bana :D

• quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

en babası burawww.peopleofdubai.com sitesine girince anlarsın zaten şeklini ama burda gece hayatı pahalı biraz bilgine :D

marinadaki yacht club aquara'yada gidebilirsin salı günleri bayanlara 3 tane şekerli koktyle bedavaydı en son ladies night diolar bu işe.

dubai duty freede içeceğini al 4 lt hakkın var sigara içiosanda dubai duty freeden al gelirkende giderkende çok ucuz tr dutye göre, onları evde yuvarla öyle git derim :D zaten oturmalı mekanlar dışında başka biryerden içki alamazsın yassah :D lisans istiyorlar.

heleki sharjah tarafında kalacaksan orda olaki bir kontrolde polis yakalarsa içkileri turist olmanda kurtarmıyor müslüman olduğun için biraz başını ağrıtırlar ama öyle bir kontrol yok yani şans eseri denk gelirsen diye diyorum :D

bak sen sorunca canım sıcak havalar kum plajlar çekti yine bilet aldırdın bana :D

Geçen gittiğimde 2 tane gece kulubüne girmiştim hepsi hayat kadını doluydu normal insan yoktu:) 1 bira 40 dirhemdi ama pek sevmedim bu sefer biraz daha kaliteli yerlere gidicem senin verdiğin yerleri de akşam bir araştırayım yurt dışında çok içki içmem zaten sakat bir durum :)

• Fotoğraflar için teşekkürler. Çölde arabayla safari yapmayı çok istiyorum.
  • Fotolar için teşekkürler.Ülkemiz cennet diyoruz ama Dubai'de bir başka ya. Arabalara bittim resmen.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.