Şimdi Ara

Dubai vize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ramazandan sonra dubaiye gidicem, vize almam lazım fakat nerden halledicem bu işi tecrübem yok. Googleda bir sürü site çıkıyor fakat güvenilir mi bilemiyorum. Diğer taraftan havayolu şirketleri vize imkanı sunuyor fakat çok daha fazla belge istiyorlar. Bu işi en kolay nasıl halledebilirim? Ve ne zaman halledeyim tam olarak? 7 ağustos gidiş tarihim, 9 gün sonrası da dönüş.

• bışuna acentelara paranızı kaptırmayın konsolosluğun sitesinden kendiniz başvurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

bışuna acentelara paranızı kaptırmayın konsolosluğun sitesinden kendiniz başvurun

site ????
  • dostum havayollarından al en iyisi fiyat olarakta hemde.

thy ile gittiğimde 3 gün

emirateste ertesi sabah elime ulaşmıştı vizeler.
  • Dubai vizesini 48 saatte evraksız en uygun fiyatlı sunan türkiyedeki ilk ve tek online basvuru merkezine asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
    99$ tüm ödeyeceginiz tutardır. Yesil pasaport sahipleri Dubai ye vize almadan girebilir. Ayrıntılı tüm bilgileri asagidaki siteden edinebilirsiniz.
    www.dubaivizeservisi.com
  • Arkadaşlar merhaba,

Bir turdan Dubai Turu satın aldım. Tur tarihi 27 Kasım 2013 ve Dubai vizemi de aldım bu tur firması aracılığıyla. Fakat Dubai Vizemde dikkatimi çeken bir şey oldu.

Date & Place Of Issue : 30-SEP-2013

Valid Until : 28-NOV-2013

Tur tarihim 27 Kasımda ama vizenin son geçerlilik tarihi 28 Kasım.

Sormak istediğim soru şu şekilde : Dubai vizesi diğer ülke vizelerine göre biraz farklıymış. Bu tarihler arasında vizemi kullanıp 29 gün ülkede kalabiliyor muşum. yoksa vize geçerlilik tarihim 28 Kasım'a kadar ülkeyi terk etmek zorunda mıyım?

Bir belirsizlik var lütfen yardımcı olur Tur firması bu konuyla malesef ilgilenmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yunanistan Vizesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTurkey

Arkadaşlar merhaba,

Bir turdan Dubai Turu satın aldım. Tur tarihi 27 Kasım 2013 ve Dubai vizemi de aldım bu tur firması aracılığıyla. Fakat Dubai Vizemde dikkatimi çeken bir şey oldu.

Date & Place Of Issue : 30-SEP-2013

Valid Until : 28-NOV-2013

Tur tarihim 27 Kasımda ama vizenin son geçerlilik tarihi 28 Kasım.

Sormak istediğim soru şu şekilde : Dubai vizesi diğer ülke vizelerine göre biraz farklıymış. Bu tarihler arasında vizemi kullanıp 29 gün ülkede kalabiliyor muşum. yoksa vize geçerlilik tarihim 28 Kasım'a kadar ülkeyi terk etmek zorunda mıyım?

Bir belirsizlik var lütfen yardımcı olur Tur firması bu konuyla malesef ilgilenmiyor.

Hocam yanıltmayım ama vizeyi tura yakın alacaktınız diye biliyorum. Vizeyi çıkardığınızdan itibaren 2 ay içinde gidip 29 gün kalma hakkınız var ve bu 2 ay
    içinde dönmek zorundasınız. Biraz daha sorun soruşturun bence bir daha vize almanız gerekebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.