Şimdi Ara

DUBLAJI SİLEMİYORUM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim yeni kayıt oldum arama motorundan öğrenmek istediğim şeyi aradım fakat sayfalarca konu vardı bulamadım benden önce böyle bir konu açılmışsa kusuruma bakmayınız

Hiçbir şekilde internette bulunmayan yalnızca youtube da olan ve türkçenin üstüne bulgarca dublaj yapılmış eski bir türk dizisinin tüm bölümlerini buldum.. ve youtubedan bi bölümü indirdim. araştırdım nasıl bu dublajı kaldırabilirim diye bs player olsun km player olsun gom vs. programlarını indirip tek tek yönergeleri denedim fakat örneğin; arayüz/ses/ses akışı diyor ya o ses akışı yok dil değiştirmeyi deniyorum olmuyoorr. video mp4 türünde acaba o yüzden mı diye düşünüyorum. video dual değil. basit bir youtube video indirme sitesi var ordan indirdimm. saçımı başımı yolucam az kaldı çok uğraştım girmediğim site kalmadı. Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

• Dublajı kaldiramazsinız. Zaten tek ses izi var ise mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadan turkce ses geliyo.Tek ses izi varsa Dediginiz nedir ?

• Bazı videolarda iki ses kanalı vardır. İkisi ayrıdır. Birini kapatıp digerini açabilirsin aynı filmi ister ingilizce ister Türkçe izleme şansı verir. Ama eski tarz vifeolarda bir ses diger sesin üzerine eklenir. Dublaj öyle yapılır. Senin dizi de aynen böyle yapılmış. Bulgarca yapılmış dublajı kaldırman mümkün değil. Eğer o videonun Türkçe ses dosyası elinde olsaydı. Bulgarcanın üzerine ekleyip Türkçe versiyonunu yaratabilirdin. Bahsettigin dizinini ne oldugundan bahsedersen sana yardımcı olabilirim. Belki benim arşivde Türkçesi vardır

• muxo kullanıcısına yanıt
    eski bi turk dizisi aslinda ckk eski degil ama hicbir sayfada bolumu yok. Melekler adasi. sizde olcagini zannetmiyorum :( Suan yikildim..

• basak3439 B kullanıcısına yanıt
    eski dizi diyince siyah beyaz bir şey zannetmiştim. internete baktım da gerçekten yok. vakti zamanında kimse kaydetmemiş. yapımcı firmaya mail atarsan belki yardımcı olabilirler
  • muxo kullanıcısına yanıt
    atv nin kendisine bile yazdımm ama tınlayan yok... sağolun yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.