Şimdi Ara

Dubleks ev icin modem tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı günler dubleks bir ev için maksimum verim alabileceğim modem modeli ariyorum sürekli online oyun hd film.izleyen bir kullaniciyim butcem 200 tl fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim selametle kalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben üst kattaki 5443 modemi kullanıyorum ve 1 kat altta 4 diş çekiyor. airties 5443 gayet iyi daha geçenlerde almıştım sorun yok

• Asus tartışılmaz ama fiyatı beni aşıyor 200 lira butcem olduğu için farklı seçenek önerecek arkadaşlar varsa sevinirim airtiesi incelemeye aldım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ShperioN

Asus tartışılmaz ama fiyatı beni aşıyor 200 lira butcem olduğu için farklı seçenek önerecek arkadaşlar varsa sevinirim airtiesi incelemeye aldım teşekkürler

220-230tl ye alınabiliyor vatan indiriminde ama tabi bütçeniz uygun değilse o başka hayırlısı olsun
  • 11n olarak kullanırsanız 11bg ile kullanmayın menzili düşüren bg teknolojisi...
  • bence 2 adet normal kalitede modem alıp bir tanesini axespoint olarak kullanabileceğin bir modem olmalı...araya birini koyarak hem alttan hem üstten rahatça kullanabilirsin.ben o şekilde kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim arkadaşlar farkli önerileri bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.