Şimdi Ara

Dücane Cündioğlu'nu anlayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu adamın dediklerini anlamıyorum sorun bende mi? Sanki bilerek isteyerek anlaşılmak istemiyor.

• 2 küsur yıldır takip ediyorum. Kitaplarını da okudum. Anlaşılması çok zor şeyler söylemiyor ama son yıllarda keskin bir dönüş yaptı. Ve genelde aynı şeyler üzerinde durup aforizmaci takıldığından maksadını anlamak zor oluyor. Bilerekden ziyade çoğu zaman insanlar incinmesin, tepki görmesin diye öyle konuştuğunu imâ ediyor. Çünkü eskiden sağcı tayfanın alkişlarini alırken şimdi onlara ve dindarlara sallıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 9 Mart 2019; 12:51:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

2 küsur yıldır takip ediyorum. Kitaplarını da okudum. Anlaşılması çok zor şeyler söylemiyor ama son yıllarda keskin bir dönüş yaptı. Ve genelde aynı şeyler üzerinde durup aforizmaci takıldığından maksadını anlamak zor oluyor. Bilerekden ziyade çoğu zaman insanlar incinmesin, tepki görmesin diye öyle konuştuğunu imâ ediyor. Çünkü eskiden sağcı tayfanın alkişlarini alırken şimdi onlara ve dindarlara sallıyor.
    Hocam kitabını okumadım ama programlarının çoğunu anlamıyorum yaşım 20

• şöyle birşey var bir konu hakkında yeterli bilginiz,fikriniz yoksa o kişiyi anlamamınız gayet normal bu sizde problem olduğu anlamına gelmiyor. örneğin birçok insan sanat eserine avel avel bakar. bunun sebebi sanatçının düşünce dünyasını bilmemesi sanata dair en ufak bir altyapısı olmamasından kaynaklanıyor. durum aynı buna benziyor. dücane'nin anlamadığınız konuşmalarını paylaşın anlayabildiğimiz kadarıyla yardımcı olalım
  • Hangi konuşmalarına baktın bilmiyorum ama en rahat anlaşılanları televizyon programları olsa gerek. Onlara bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 9 Mart 2019; 21:56:17 >
  • Büyük entellektüeldir kavramlar üzerine açıklamaları boş değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    "Entellektüel"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E3CCF4A1F

"Entellektüel"
    Noldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Noldu ?

Alıntıları Göster
    Doğrusu "entelektüel" olmalıydı. Ayrıca sizinle alay eden o zibidiyi bu vesileyle blokladım.

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    Konuyu saptırıp odağı oraya çekmeye çalışan bir trol. Bunu bana bir dil bilimci bile söyleyemez benim işim o değil ne anlıyorsan odur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.