Şimdi Ara

Ducati Panigale R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3.500 km yapılabilir mi ducati Panigale R ile ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • panigalen mi var?
  • Yakın bi zamanda almayı düşünüyorum nasipse. Uzun yolculuk yapmayı planlıyorum başka motorlarada baktım fakat ducatiyi beğendim

• Yapılmasına yapılır ama acı verici bir seyahat olur. Oturuş pozisyonu ve motor ısısı çok rahatsız eder. Sonuçta panigale pistte sürülmek için tasarlanmış bir motor.

• aszxdc A kullanıcısına yanıt
    Teknik Özelliklerine ve ducati shopta sesine kulak verince hayran kalmamak elde değil. Non-stop isviçre-istanbula gelebilir miyim ? Gittiğini iddia eden bi tanıdık var ama tabi ısı, oturuş Şekli konusu hiç açılmadı.

• gelinir de nasil gelinir mevzu o
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Gitmeye karar verirsem tecrübelerimi yazacam.

• Kıyma onaa! Ama şaka bi yana fazla zorlamadan yani çok hızlı gitmeden dinlenerek felan yapılır bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama 200kmh ile 18 saatde non-stop gidersin kardes.

Daha yeni aldigin bir makineyle o kadar yolu durmadan gitmeyi aklin mantigin aliyormu?

• Motoru Sıfır Alıp Direk 3500 km yol Yaparsan alet rodajda olduğundan dolayı 50-100km arası hep mola vermek zorundasın ve o makina Totonu Sıcaktan Alevler ve birde oturuş pozisyonu biraz rahatsız edebilir.
  • arkadaşım süper sport motor ile uzun yol yapıldığı nerede görülmüş. Olmaz öyle şey.. Sınırdan geçince direk hastaneye geçersin artık.
  • hocam motor gider 0 değilse rodajı tamamlanmış ise fakat, beline dikkat öyle bir tutalabilir ki başıma geldi
  • @Oxit@ kullanıcısına yanıt
    12 saatte istanbula ulaşmayı planlıyorum fakat Bulgaristan plovdiv sivilingrad arası Çeteler türemiş yol kapalı diyerek milleti soruyorlarmış. Gitme ihtimalim olsa bile riskli imkanım olursa yinede denemek istiyorum.

• weirdo kullanıcısına yanıt
    Gidilir-gidilmez tartışılır, Sürüş deneyimi, sabır ve en önemlisi iki tekerlek tutkusu, belki çok zorlayacak ama şuan Doğu Avrupa Çeteler yol kesiyor haberlerini çok sık duyuyorum İtalya üzerinden gemi ile de gelebilirim

• MotoStunt kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ediyorum dikkate alacam söylediklerini.

• melih1681 kullanıcısına yanıt
    Önerin cepte teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.