Şimdi Ara

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
14
Favori
590.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

fissler de kampanya olan bir site bekliyoruz artık. Alman almak istemem ama korkmaz ve emsan ürünleri hakkında hiç bir şey duymadım. Yorumu olmayan şeyi nasıl alayım.

Bende birkaç gündür Fissler i araştırıyorum ve en uygun buroteknik.com sitesinde buldum ama site güvenilir midir onu merak ediyorum?

buroteknik.com güvenilir bir sitedir.

Ben "Tefal Secure 5" 4 Lt veya 6 Lt almayı düşünüyorum. 4 Lt olanı 129 TL. LİNK

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ

Neden Tefal i tercih ediyorsunuz dedektif hocam?

• 80 tl daha verip, yıllarca tasarruflu-sorunsuz kullanım için fissler almak çok daha mantıklı.
    http://www.sanalreyonum.com/urun/fissler-vitaquick-bluepoint-45-lt-duduklu-tencere_870772.aspx?CatId=37000
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

80 tl daha verip, yıllarca tasarruflu-sorunsuz kullanım için fissler almak çok daha mantıklı.
    http://www.sanalreyonum.com/urun/fissler-vitaquick-bluepoint-45-lt-duduklu-tencere_870772.aspx?CatId=37000

80 tl daha verince 200 tl ye yaklaşıyor tutar. 4.5 lt lik bir düdüklü tencere için biraz fazla değil mi sizce, hem burada tefalden bahsediyoruz. burada ben tefali yada başka bir markayı savunmuyorum,,,

bu arasındaki farkı kullanan bir arkadaş paylaşırsa sevinirim.

• fissler ve silit' i 200 tl nin altında alınamaz zaten,
    ama düdüklü tencereler, 10-20 belkide 50 yıl kullanılacak bir cihaz olduğu için kaliteli almakta fayda var.
    tefal'in teflon sektöründeki hakkını yememek lazım. ama düdüklüde başa oynayan bir marka değil.
  • quote:

fissler ve silit' i 200 tl nin altında alınamaz zaten,
    ama düdüklü tencereler, 10-20 belkide 50 yıl kullanılacak bir cihaz olduğu için kaliteli almakta fayda var.
    tefal'in teflon sektöründeki hakkını yememek lazım. ama düdüklüde başa oynayan bir marka değil.

düdüklü tencere olarak evde kullandığınız hangi model dir..
  • FİSSLER 4.5 lt (Enerjiden %50, zamandan %70 tasarruf)
    http://www.sanalreyonum.com/urun/fissler-vitaquick-45-lt_870786.aspx?CatId=37000
  • Fisslere sözüm yok, kalite belli. Ancak bir tencereye 220 TL vermek fazla geliyor bana. 130 TL'ye Tefal seçeneği daha cazip duruyor. İmkanı olanlar için tabii ki Fissler.
  • bizde tefal klipso var hiç ama hiç memnun değiliz.. zamanında 170 liraya kampanyada yakalamştım.. etler içinde yumuşamak yerine sertleşiyor.. bir kez servise gitti üst kapak çatlaktı değişti ben düzelir diye umut ettim ama hiç bir şey değişmedi.. ettir, fasulyedir adam gibi pişiremiyor.. başka evlerde 30-40 liralık düdüklülerle süper pişmiş yemek yediğimde boynum bükülüyor.. verdiğim paraya acıyorum..

düzgün kısa sürede adam gibi yemek pişiren bir düdüklü taviyesi varsa minnettar olurum..
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

bizde tefal klipso var hiç ama hiç memnun değiliz.. zamanında 170 liraya kampanyada yakalamştım.. etler içinde yumuşamak yerine sertleşiyor.. bir kez servise gitti üst kapak çatlaktı değişti ben düzelir diye umut ettim ama hiç bir şey değişmedi.. ettir, fasulyedir adam gibi pişiremiyor.. başka evlerde 30-40 liralık düdüklülerle süper pişmiş yemek yediğimde boynum bükülüyor.. verdiğim paraya acıyorum..

düzgün kısa sürede adam gibi yemek pişiren bir düdüklü taviyesi varsa minnettar olurum..
    teşekkürler

200-300 tl aralığında FİSSLER
    http://www.fissler.com.tr/tr/oezguen_ueruenler/yeni_fissler_duedueklue_tencereler.html
    http://www.beyazstore.com/fissler-vitavit-comfort-6-lt-duduklu-tencere-buhar-sepet-hediyeli

• Geçen sene paraya kıyıp Fissler Vitavit Premium Düdüklü Tencerenin 4,5 Lt. liğini aldım. O günden beri bu tencere benim elim ayğım oldu. Boyun haşlamayı 30 dk. Helva ibi yapıyor. Sebze yemeklerini cinsine göre 10-15 dakikada bişiriyor. Hem zamandan tasarruf, hem gazdan tasarruf, kısa sürede mis gibi yemekler hazır hale geliyor. Tefali bilmem ama ben fisslerden çok memnunum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

bizde tefal klipso var hiç ama hiç memnun değiliz.. zamanında 170 liraya kampanyada yakalamştım.. etler içinde yumuşamak yerine sertleşiyor.. bir kez servise gitti üst kapak çatlaktı değişti ben düzelir diye umut ettim ama hiç bir şey değişmedi.. ettir, fasulyedir adam gibi pişiremiyor.. başka evlerde 30-40 liralık düdüklülerle süper pişmiş yemek yediğimde boynum bükülüyor.. verdiğim paraya acıyorum..

teşekkürler

200-300 tl aralığında FİSSLER
    http://www.fissler.com.tr/tr/oezguen_ueruenler/yeni_fissler_duedueklue_tencereler.html
    http://www.beyazstore.com/fissler-vitavit-comfort-6-lt-duduklu-tencere-buhar-sepet-hediyeli

peki 50-100 liralık fisslerle aynı sürede hatta daha kısa yeme pişiren çokta dandik olmayan bir düdüklü önerebilecek varmı?
    daha önce 200 civarı verip hüsran yaşadım bir kez daha aynı acıyı bünyem kaldırmaz

• ayağınız kırılmış, ortopedi doktoru yerine göz doktoruna gitmişsiniz.
    hayıflanmanın manası yok,herşeyi uzmanından almak lazım,
    tefal kim düdüklü tencere kim.
    dünyada bir numaralı düdüklü üreticisi alman fissler ve silit dir.
    teflonda da tefalin eline su dökülemez.
    herkez kendi işine...
    10-50 yıl kullanacağınız bir ürün için 200-300 tl çok değil.
    200 tl nin altında kaliteli düdüklü tencere alınamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

quote:

fissler de kampanya olan bir site bekliyoruz artık. Alman almak istemem ama korkmaz ve emsan ürünleri hakkında hiç bir şey duymadım. Yorumu olmayan şeyi nasıl alayım.

Bende birkaç gündür Fissler i araştırıyorum ve en uygun buroteknik.com sitesinde buldum ama site güvenilir midir onu merak ediyorum?

Bende büroteknikten aldım, blue point modeli...

sitede sorun yok... iki günde elime ulaştı...

6,5 litrelik aldım... 4.5 litrelik olana tavuk sığmaz gibi...

kullanmaya yeni başladım... bakalım verdiğimiz paraya değecek mi?
  • @aysedeniz

Güle kullanın diyeyim size ama ben daha alamadım.Muhtemelen bu hafta içinde sipariş vereceğim ancak
    yorumunuz kafamı karıstırdı tekraradan.
    6.5 lt lik için bulaşık makinasına girmesinde sıkıntı oldugunu soyluyor,var mı boyle bir durum?
  • tum tavuk icin 8 lt'lik olanini aldik, o bile anca yetiyor. (2kg civari bir tavuk, birkac parca sebze)

malum duduklu tencereyi tam dolduramiyorsunuz, max cizgisi tam da tavugu kaplayacak kadar su koydugunuz hizada.

bulasik makinasinda cok da sikinti olmuyor, tabak dizilen kismi yatirinca rahatca sigiyor, toplamda alt tarafin 1/4'unu kapliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fissler in Anneler Günü için bir kampanyası falan yok mu???

• Bu fisler modellerinden hangisini seçeceğimi de şaşırdım. 4,5 lt 6 kişilik bir aile için ideal mi? vitavit, bluepoint, daisy premium bunlar nedir, çözene bravoooo
  • quote:

Bu fisler modellerinden hangisini seçeceğimi de şaşırdım. 4,5 lt 6 kişilik bir aile için ideal mi? vitavit, bluepoint, daisy premium bunlar nedir, çözene bravoooo

6 kişi için 6 litre vitavit comfort yeterlidir, idealdir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.