Şimdi Ara

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
620
Cevap
14
Favori
590.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @aysedeniz

Benden 150 değilde 80 TL istediler ve sap gercekten kırılmıstı.Eşim,tam yerine oturmadan fazla güç uyguladı sanırım.
    Ayıplı mal kategorisine girecegini sanmıyorum ancak elimden geleni yapıp servis ücreti vermeden halletmeye çalışacağım.
    Cevaplar için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

@lordford50
    @aysedeniz

Benden 150 değilde 80 TL istediler ve sap gercekten kırılmıstı.Eşim,tam yerine oturmadan fazla güç uyguladı sanırım.
    Ayıplı mal kategorisine girecegini sanmıyorum ancak elimden geleni yapıp servis ücreti vermeden halletmeye çalışacağım.
    Cevaplar için teşekkürler...

eşim çok kilolu ve düdüklüyü ilk aldığımızda, kapağı yanlış bir şekilde olmayacak şekilde oturtmaya çalıştı ve epey kuvvet uyguladı...

kapağa hiçbirşey olmadı...

diyeceğim şu ki; eşimin kıramadığı bir düdüklü tencere sapını, sizin eşiniz kırmış olamaz...

bence üretim hatası, sahte ürün vs. bir sorun var gibi...

siz açık vermeden, bir şansınızı deneyin...

• Anladım.Haklısınız öyle bir ihtimal de var ama yetkili servis sahte olsaydı söylerdi diye düşünüyorum.
    Bakalım dedigim gibi sansımı deneyecegim.
  • Sanırım Korkmaz dan vaz geçtim

Fissler Vitaquick Blue Point Düdüklü Tencere 3,5 LT

alayım diye düşünüyorum kullananlar memnun gözüküyor özelliklerini okurken saklama kolaylığı açısından sapı sökülüp takılabiliyo diyo

birde güvenilir bir satın alacak site bulsam iyi olacak sahteleri de oluyor diye okuyunca tedirgin oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysedeniz

şimdi birde eski tip düdüklü tencere bakıyorum...

belki alışkanlık ama; kuru gıdalarda bu düdüklülerin verdiği lezzeti başka düdüklü tencerede bulamadım...

Geçen yıl 7 lt Cem Bialetti klasik aldık, görünüm, kalite, ağırlık gayet iyiydi. Ama buhar kaçırdığı için hiç memnun değiliz. Servis İstanbul'da imiş, ücretsiz kargo ile gönderin bakalım dediler, hatta eve kargo yönlendirdiler ama evde yoktuk, gönderemedik. Sonra da uğraşmadık, öylece duruyor.
    Geçenlerde mağazada Schafer klasik inceledim, çok hafif duruyor, hoşuma gitmedi.
    Eski tenceremiz Ar-yıldız klasikti, gayet güzel pişiriyor ama klasik olmasına rağmen fiyat epeyce yüksek.
    Geçen hafta Fissler BulePoint 4,5 lt siparişi verdik, kargoya vermişler bugün yarın gelir herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

Orijinalden alıntı: aysedeniz

şimdi birde eski tip düdüklü tencere bakıyorum...

belki alışkanlık ama; kuru gıdalarda bu düdüklülerin verdiği lezzeti başka düdüklü tencerede bulamadım...

Geçen yıl 7 lt Cem Bialetti klasik aldık, görünüm, kalite, ağırlık gayet iyiydi. Ama buhar kaçırdığı için hiç memnun değiliz. Servis İstanbul'da imiş, ücretsiz kargo ile gönderin bakalım dediler, hatta eve kargo yönlendirdiler ama evde yoktuk, gönderemedik. Sonra da uğraşmadık, öylece duruyor.
    Geçenlerde mağazada Schafer klasik inceledim, çok hafif duruyor, hoşuma gitmedi.
    Eski tenceremiz Ar-yıldız klasikti, gayet güzel pişiriyor ama klasik olmasına rağmen fiyat epeyce yüksek.
    Geçen hafta Fissler BulePoint 4,5 lt siparişi verdik, kargoya vermişler bugün yarın gelir herhalde.

keşke servis fırsatını kullansaydınız... neyse olan olmuş...

umarım yeni düdüklü tencereniz sizin istediğiniz gibi çıkar...

yalnız 4,5 litreye tavuk zor sığar gibi geliyor bana...

bendeki 6 litrelik ve suyu max. seviyesinden daha yukarıya çıkaramadığımız için, orta boy bir tavuk ancak sığıyor...

tekrar iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

• öneride bulunacağınız een uygun düdüklü tencere hangisi???bütçemizide kasmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltknln

öneride bulunacağınız een uygun düdüklü tencere hangisi???bütçemizide kasmadan

Şunu bir incele. Ben Fissler almasaydım bundan düşünüyordum.

• quote:

quote:

Fissler hangi modeli aldın

• quote:

quote:

quote:

Fissler hangi modeli aldın

Vitaquick BluePoint 4,5 lt. Ürün kargoda henüz elime geçmedi.

• Schafer'den kibrit çöpü bile almayın. Bu kadar kalitesiz ve bu kadar kötü ürünlere para verdim içim cız ediyor. Siz siz olun bu markadan uzak durun. Migros'ta falan satılan markasız tencereler bile Schafer'den daha kaliteli.

Aldığım düdüklü tencere hava kaçırıyor. Kapakları tam kapanmıyor. Siz siz olun kampanya falan diye çöp ürüne para vermeyin.
  • Ne yapcan
  • quote:

al hocam sana uygun fiyat hemde kalite:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-mutfak-gerecleri-essenso-touchcook-duduklu-tencere-6.0-lt-sifir-urun-kutusunda-125382320/detay/
  • 6 ay tefal clipso kullandiktan sonra fissler duduklu aldim. Her ikisini kullanan biri olarak kesinlikle fissler diyorum. Pisirme sureleri yari yariya farkediyor. Patlamama garantisi vermesi ise rahatlatici bisey. Bu garantiyi vermese bile yinede fissler alirdim, 5 dk da yemek pisirmek buyuk nimet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Essenso Slıde&Cook Duduklu 6Lt Mavi

129 tl

Ürün Adı : Essenso Slıde&Cook Duduklu 6Lt Mavi

Ürün Detayı :

18/10 Paslanmaz Çelik
    6 Litre Düdüklü Tencere
    Kolay Açma Kapama Sistemi
    Maksimum Vitamin Koruma
    Pişirme Süresinden %70 Eserjiden % 50 Tasarruf

• Arkadaşlar ben de n11 den çekler yüklenirse fissler almayı planlıyorum ancak litre ve modele karar veremedim. Çeyiz için alıcam 2 kişi için 4,5lt ideal biliyorum ama anem tavuk, mısır fln sığmaz diye 6 al diyor. Ben de günlük kolay kullanabilmek için küçük istiyorum. sizce yiede 4,5lt comfort mı alayım yoksaaa ikili blue point set mi alayım yoksaaaa sete vereceğim paraya 75tl daha verip 3,5lt comfort ve 6lt bluepoint mu alayım? biraz karışık oldu ama
    bir de bu comfort ve bluepointin kapakların birbirinin yerine kullanılabiliyor mu bilen varsa yazarsa çoook sevinirim
  • universall U kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen sene çok kararsız kalmıştım, omuydu bumuydu, litresi azmıydı çokmuydu derkene en sonunda fisslerin vitavit premium 4,5 lt. Serisinden 1 tane almış bulundum. Şimdi İyikide almışım diyorum. Kullanımı çok pratik ve çok rahat. Yemekleri çok kısa sürede helva gibi yapıyor. Forumda bazı arkadaşlar bu tencereden memnun kalmamışlar ama ben çok memnun kaldım. Bizim aile 4 kişilik, 4,5 lt. Bize fazlasıyla yetiyor. Bütün tavuk yerine marketten 2 tane kalça alıyorum, yetiyor. Evde 1 tanede 6 lt. Eğri kapaklı olan düdüklü tencere var, ona hiç sıra düşmüyor, ancak seneden seneye şişe domatı veya bamya yaparsam kavanozları bunda pastörize ediyorum.
  • Şevketi bostan yemeğini bilen bilir, normal tencerede saatlerce pişmek bilmez.
    Geçen günü bu yemeği fisllerde 2. kademede 20 dakika pişirdim, helva gibi olmuş, etlerde dahil.
  • universall U kullanıcısına yanıt
    2.5 litrelik çok küçük çaplıdır.
    3.5 , 4.5 ve 6 litrelerin çapı aynıdır.
    Muhtemelen kapakları birbirine uyar.
    Iki kişi için 4.5 litrelik idealdir. Tasarrufludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler hızlı cevabınız için.. tavuk dediğiniz gibi hallolur ama ben mısır çok sık pişiririm yazın.. kaç mısır sığar 4.5 ltye??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.