Şimdi Ara

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
14
Favori
590.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recoli75

ASLINDA 3 KİŞİLİK AİLEYİZ ANCAK ALMIŞKEN 6 LTSİNİ ALALIM DA İYİ OLUR İLERİSİ İÇİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. EDİTİON İLE COMFORT ARASINDA TUTMA KULBUNUN ŞEKLİ VE ZAMAN GÖSTERGESİ FARKI MI VAR ACABA.

6 LT COMFORTU 363 TL YE
    6 LT EDİTİON DA 410 TL YE MALEDEBİLİRİM. ŞU AN OLMASA BİLE GİTTİDİYORDA İNDİRİMLERLE FİLAN BU FİYATLARA ALABİLİYORUM. 47 TL FARK VAR. O YÜZDEN BEN EDİTİON DİYE DÜŞÜNDÜM. YİNEDE ÇOK MÜ LÜKS GEREKSİZ KAÇAR SİZCE.

Evet kulp ve zaman hatırlatıcı var,
    genelde 100 lira fark oluyordu.
    kullan at bişey olmayıp, yıllarca kullanılacağı için lux değil ihtiyaç, ama butçenizi en iyi siz bilirsiniz.
    ben 260 liraya 4.5 lt bluepoint aldım ama keşke comfort alsaydım diyorum. Bir tane de 4.5 litre 7-8 yıl önceki seriden var. İkisini de kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    peki comfort ile premium arasında ne fark var. edition en üst modeli olduğunu biliyorum. yanlış mı biliyorum acaba. kusura bakmayın sorular soruyoruz sizi meşgul ediyoruz. bilmediğimizdendir. bir bile sormak daha iyidir. az para vermiyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoli75

peki comfort ile premium arasında ne fark var. edition en üst modeli olduğunu biliyorum. yanlış mı biliyorum acaba. kusura bakmayın sorular soruyoruz sizi meşgul ediyoruz. bilmediğimizdendir. bir bile sormak daha iyidir. az para vermiyoruz. :)

Vitavit® comfort iki pişirme seviyesine sahiptir. Hassas ayar ince sebzeler veya balık gibi nazik yiyecekler için kullanılırken, hızlı ayar etler ve sulu yemekler için kullanılır..
    .
    .
    Üç pişirme seviyesi:
    İki normal pişirme seviyesine ilave olarak, vitavit® premium aynı zamanda bir buharda pişirme fonksiyonu da sunar. Basınçsız çalışır: yiyeceklerinizi her zaman kontrol edebilir, karıştırabilir ve baharat ekleyebilirsiniz.

Daha fazla bilgi
    Yeni trafik ışığı özelliği, düdüklü tencere ile pişirmeyi kolay ve güvenli hale getirmektedir.

Sarı: Ocağın altını kısabilirsiniz.
    Yeşil: Ayarlanan ısıya ulaşıldı ve pişirme süresi başlıyor.
    Red: Isı çok yüksek.
    http://www.fissler.com.tr/ueruenler/duedueklue_tencereler/modeller/vitavit_premium.html

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ

• Fissler î tek gecerim. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.
    http://www.ekonetavm.com/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=&q=fissler&dispatch=products.search

• Sakin hascevher almayin. Biz aldik 1 ayda içi paslandi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırdığım kadarıyla vitavit comfort en idealiymiş biz 3 kişiLİK bir aileyiz bize 4,5 lt yeterli olucaktır.
    kesin almaya da karar verdım yaklasık 5 yıldır düşünüyorum elimde başka marka vrdı çeyizimde o yüzden ona mecbur kalmıştım bu da pahalı olunca düşün düşün başka her yere para buluyorum da buna bulamamıştım, artık almaya karar verdim şimdi nereden alacağıma bakmam gerekiyor.

yalnız sapları hassasmış onu duydum, napalım narin kullanırız bozulursa 100 lira bayılırız, yemeklerın pişmemesinden bıktım inanın bıkk-tım.
  • İsabetli bir karar
    Hayırlı olsun.
    http://www.buroteknik.com/Fissler-Vitavit-Comfort-Duduklu-Tencere-4-5-Lt-_33535.html?

Fissler vitavit premium 6 lt alınmıştır. n11 den indirim ve kupon ile 345 tl ye aldık. ilk yemek önceden ıslatılmış nohuttu. 15 dk da pişti ancak 10 dk da da pişebilirdi zannedersek. normal düdüklülere göre biraz daha az su koymak gerekiyormuş, bunu da anlamış olduk. artık deneme yanılmayla herşeyi halledeceğiz. tek kelimeyle mükemmel bir tencere. kesinlikle tavsiye ediyorum. teşekkürler...
  • recoli75 R kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
    evet 5-10 dk gibi çok kısa sürede pişirilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

İsabetli bir karar
    Hayırlı olsun.
    http://www.buroteknik.com/Fissler-Vitavit-Comfort-Duduklu-Tencere-4-5-Lt-_33535.html?

Bu verdiğiniz en uygun fiyat, evde 2 kişiyiz, bir de çocuk, bende hisarın 6 lt var çok geliyor, bu 4,5 da çok mu gelir acaba bilemiyorum ki ? boş kısım da kalıyor düdüklülerde onu da hesap etmek gerek ama... 3,5 mu alsam diyorum acaba bilemedim.

comfort çok iyi edition da iyi comfort a 330 verirken editiona 430 vermek çok yüksek.
    sizce biraz beklesem mi morhipoda falan bazen daha uygun oluyordu ama o bluepointler idi sanıyorum ki, yoksa bunu alsam mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: isilc

quote:

İsabetli bir karar
    Hayırlı olsun.

Bu verdiğiniz en uygun fiyat, evde 2 kişiyiz, bir de çocuk, bende hisarın 6 lt var çok geliyor, bu 4,5 da çok mu gelir acaba bilemiyorum ki ? boş kısım da kalıyor düdüklülerde onu da hesap etmek gerek ama... 3,5 mu alsam diyorum acaba bilemedim.

comfort çok iyi edition da iyi comfort a 330 verirken editiona 430 vermek çok yüksek.
    sizce biraz beklesem mi morhipoda falan bazen daha uygun oluyordu ama o bluepointler idi sanıyorum ki, yoksa bunu alsam mı bilmiyorum.

4.5 lt comfort öneririm.
    3.5 litrelik modeli bayağı basık kalır. Birer sıra dolma ancak dizilir.ancak Pilav için uygun.
    Bence 4.5 çok kullanışlı. Bizde 2 tane 4.5 luk var.

• quote:

quote:

quote:

İsabetli bir karar
    Hayırlı olsun.

4.5 lt comfort öneririm.
    3.5 litrelik modeli bayağı basık kalır. Birer sıra dolma ancak dizilir.ancak Pilav için uygun.

Kesin karar verdim 4,5 comfort alıcam, gece alamadım n11 den alıyordum sorun çıktı, yrn alıcam, buroteknik hakkında çok çok olumlu şeyler okumadim aynigunkargo sitesinden alıcam az daha yuksek ama daha beklemeye gerek yok artık..
    Edition da çok tuzlu evet çok şık ve saatli ama tuzlu. Bulaşık çamaşır mk.alır gibi almaya gerek yok diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isilc -- 15 Nisan 2015; 1:51:54 >

• quote:

quote:

quote:

İsabetli bir karar önemli
    Hayırlı olsun.

4.5 lt comfort öneririm.

Düdüklüm bugün geldi normal tencere gibi bir şey o kadar parayı buna mı verdim dedim ama pisirecegim güzel yemekleri düşününce çok sevindim. 4,5 litre aynıgunkargo sitesinden aldım hemencik geldi 340 liraya aldım. bakalım pişirmeye çalışıyorum.

Düzeltme: pisirdim 1 hindili mantar yemegi 1 de nohut yemegi, sonuç inanılmaz 20 dk altı açık ateşte tutunca sarı yesil renkler çıkmaya başlıyor, altını kısıp minik ocağa alıp 15 dk bekledim ki çok tutmusum nohutlar un gibi oldu, bir dahakine daha kısa sürelerde pisirmeliyim, kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isilc -- 19 Nisan 2015; 15:30:41 >

• FİSSLER VİTAVİT PREMİUM 6 LT 370TL
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/fissler-vitavit-premium-6-lt-duduklu-tencere-159809644

eşimin normal tencerelerde yemek pişirmek için saatlerce uğraştığını görünce araştırmaya başlamıştım.
    bugün nihayetlendirdim. belki faydalanana olur diye buradan paylaşıyorum.

düdüklü tencerede genel kanı alman markası fissler den yana, fisslerde ise tespit edebildiğim kadarıyla şu an en uygun fiyat budur.
    satış fiyatı 389TL, %5 indriim çekiyle (gg hesabım vardı 2835 e GG EVET yazıp gönderdim %5 indirim tanımlandı)

fissler modellerinin özellikleri buradan incelenebilir:

premium modeli fiyat olarak uygun ve 3 pişirme özellikli (comfort, vitaquick ve bluepoint 2 pişirme özellikli(onlarda tercih edilebilir ancak bir düdüklü en az 10 sene kullanılacağı öngörüsü ile daha kapsamlı birşey almakta fayda var.)), pişirme aparatı dahil satılıyor.

http://www.fissler.com.tr/ueruenler/duedueklue_tencereler/modeller.html
    vitavit® edition
    vitavit® premium
    vitavit® comfort
    vitaquick®

iyi forumlar...
    23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramıMız kutlu: regaip kandiliMiz mübarek olsun...

• Fissler düdüklü tencerenin neyini övüyorsunuz aşırı kötü servisi kendindende kötü iki kere kullandık lastiği gitti servise gittik 60 tl ye değiştirdiler sonra düdüğü bozuldu ayrıca iyide pişirmiyor servis değişimde yapmıyor uzak durun bu markadan birde biton para istiyorlar utanmadan sakın kanmayın yazılanlara ve almayın bu markayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldorado -- 8 Mayıs 2015; 12:50:36 >
  • aldorado A kullanıcısına yanıt
    kötü servis ağı insanı markadan soğutabiliyor.
    birçok üründe başıma geldi.
    müşteri hizmetleriyle uğraşmak ayrı bir uzmanlık alanı gerektiriyor neredeyse. size de böyle bir durum denk gelmiş.

ben üründen memnunum. alalı bir ay olmadı daha ama neredeyse ocaktan inmiyor. hem zaman hem enerji tasarrufu. yemekler de on numara çıkıyor. tarif kitabı başarılı. içindeki delikli pişirme aparatı ile yemek kombimnasyonları yapılıyor.

diğer markaları kullanmadım kıyaslama yapamayacağım ama. fissler i yorumları okuyarak aldım memnunum. (vitavit® premium modeli için konuşuyorum diğerlerini bilemeyeceğim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aldorado

Fissler düdüklü tencerenin neyini övüyorsunuz aşırı kötü servisi kendindende kötü iki kere kullandık lastiği gitti servise gittik 60 tl ye değiştirdiler sonra düdüğü bozuldu ayrıca iyide pişirmiyor servis değişimde yapmıyor uzak durun bu markadan birde biton para istiyorlar utanmadan sakın kanmayın yazılanlara ve almayın bu markayı

LASTİK 60 değil .
    2007-8 de aldığımız fissler için yaklaşık 4-5 yıl sonra yani bundan 2 yıl önce 28 liraya almıştım.
    yani 7-8 yıldır sorunsuz kullanıyoruz. sadece 1 kez lastik değiştik.
    şimdi 35 liradır.
    https://www.tekzen.com.tr/fissler_yedek_lastigi_22_cm_/2140524

geçen yıl da 2. fisslerimizi aldık. çok memnunuz.
    imkanım olunca 3.5 litreliğini de alacağım.
    piyasada silit ve fissler den daha iyi düdüklü mü var.

binde bir de olsa kusurlu ürünler tabiki her markada olabiliyor.
    tüketici hakem heyetine başvurmaktan çekinmeyin. yanlarına kar kalmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: aldorado

Fissler düdüklü tencerenin neyini övüyorsunuz aşırı kötü servisi kendindende kötü iki kere kullandık lastiği gitti servise gittik 60 tl ye değiştirdiler sonra düdüğü bozuldu ayrıca iyide pişirmiyor servis değişimde yapmıyor uzak durun bu markadan birde biton para istiyorlar utanmadan sakın kanmayın yazılanlara ve almayın bu markayı

Aynı lastiği düdüklüyü aldığımdan beri 3 senedir kullanıyorum, benimkisi niye bozulmuyor?
    Düdüklüyü yeri geliyor haftada 4-5 sefer kullanıyorum pişiremeyeceği yemek yok, hatta süreyi uzatırsanız yemeklerinizi bile parçalıyor eritiyor.
    Tencereyi kullanan birisi olarak yazdıklarınızın hiç birisine katılmıyorum, kusura bakmayın.
    Merhaba. Ben daha hiç lastik değiştirmedim, olurda yarın bir gün değiştirmek icap ederse satılan bu lastikler orjinal mi acaba bir bilginiz var mı.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Ben bizim mahalledeki züccaciye den almıştım. Orjinaldi. Tekzendeki de orjinaldir diye düşünüyorum.
    Çünkü fiyatlar bu civarda. 35-40 lira.
    Aynı şurdaki gibi kırmızı beyaz karton etiketi vardı:
    http://www.deveyuku.com/urun/fissler-lastik-26-cm-yeni_146726.aspx
    http://www.deveyuku.com/urun/fissler-yedek-lastigi-22-cm_115927.aspx?CatId=3077
    2.5 litrelik için 18 cm.
    3.5 - 4.5 ve 6 litrelik için 22 cm.
    8 - 10 litrelik için 26 cm lik lastik kullanılıyor.
    Birde eski ve yeni seçeneği var. Benimki eski tipdi ama sizinki yeni tipdir büyük ihtimalle.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.