Şimdi Ara

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
14
Favori
590.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fissleri kesinlikle tavsiye etmiyorum. kulp gibi malzemeleri çok dayanıksız. kolay kırılıyor. ve çok pahalı. bir kulp takımına 2 tane tencere alabilrsiniz. yani bir tane parça 100 tl. aynı zamanda servis ağı çok dar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Arkadşlar bu fissler in 3,5+6 lt olanından aldık. 3,5 luğu kullandık bir iki sefer. Şimdi kurudu ve içinde lekeler olduğunu farkettik. Neden olmuş olabilir daha önce başına gelen var mı ?

[simage]
     DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ
    [/simage]

Hayırlı olsun.
    Bahsettiğiniz şey, genelde tencere yakılırsa başa gelen bişey,
    Bilmeden boş Yakmadıysanız nasıl oluştu anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hierol

fissleri kesinlikle tavsiye etmiyorum. kulp gibi malzemeleri çok dayanıksız. kolay kırılıyor. ve çok pahalı. bir kulp takımına 2 tane tencere alabilrsiniz. yani bir tane parça 100 tl. aynı zamanda servis ağı çok dar.

Fissler hem kendisi hemde Yedek parçaları uygun değil ama kalitesiz de değil.
    Bizde 7-8 yıllık fissler vitavit royal ve 2 yıllık fissler bluepoit var. Sorunumuz yok. Bazen eski modelin vidası gevşiyor, sıkıyoruz.
    Bahsi geçen düdüklü tencerelerde 400-500 tl.
    100-200 liralık tencerelerin parçaları da uygundur doğal olarak.

• http://modernservis.com/fissler-yedek-parca-1/

• Merhaba arkadaşlar;
    Neredeyse tüm konuyu okudum. Bizde Fissler almaya karar verdik yalnız kafama takılan bir şey oldu. Fissler vitavit comfort almak istiyorum.Fakat arama yaptığımda karşıma FİSSLER QUATTRO 6 LT+3,5 LT DÜDÜKLÜ TENCERE SET şeklinde ki üründe geliyor ama ikisi aynı ürün değil gibi. En azından ürün isimlerinden ben bunu çıkardım. 1 2 eski linktede quattro ların bluepoint gibi satıldığını gördüm ama genel bir açıklama yakayamadım. Sizce direk vitavit comfort yazanlardan mı alayım yoksa bu sette zaten aynı tencerelerden mi oluşuyor? Birde bluepoint ile comfort arasında ciddi bir fark var mı? Kağıt üzerinde farklı olabilirler ama kulanım olarak merak ediyorum ben. Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?
    @lordford50 @sakurek @munchausenbyproxy

• quote:

Orijinalden alıntı: emk7

Merhaba arkadaşlar;
    Neredeyse tüm konuyu okudum. Bizde Fissler almaya karar verdik yalnız kafama takılan bir şey oldu. Fissler vitavit comfort almak istiyorum.Fakat arama yaptığımda karşıma FİSSLER QUATTRO 6 LT+3,5 LT DÜDÜKLÜ TENCERE SET şeklinde ki üründe geliyor ama ikisi aynı ürün değil gibi. En azından ürün isimlerinden ben bunu çıkardım. 1 2 eski linktede quattro ların bluepoint gibi satıldığını gördüm ama genel bir açıklama yakayamadım. Sizce direk vitavit comfort yazanlardan mı alayım yoksa bu sette zaten aynı tencerelerden mi oluşuyor? Birde bluepoint ile comfort arasında ciddi bir fark var mı? Kağıt üzerinde farklı olabilirler ama kulanım olarak merak ediyorum ben. Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

EVET O BLUEPOİNT DİR.
    kullanım olarak fark var. mümkünse comfort öneririm.
    şu set var ama 2.5 lt yetersiz gelebilir.
    GittiGidiyor
    Fissler Vitavit Comfort 6lt+2,5lt DüdüklüTencere Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/fissler-vitavit-comfort-6lt-2-5lt-duduklutencere-190169199

.
    3.5 ve 4.5 lt ayrı ayrı comfort tercih edilebilir.
    veya 3.5 + 6 lt.

• emk7 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın da belirttiği gibi set bluepoint oluyor. Şöyle bir yazı bulmuştum ne kadar doğru bilemiyorum. bluepoint tek kademe demiş ama iki kademe var mavi birşey var kapakta yukarı doğru çıkıyor onu takip edip hangi kademede istiyorsan altını kısman gerekiyor. Kalite olarak çok fark olacağını düşünmüyorum, işlevsellik farkı var. Ben 300-400 lira daha fazla vermenin gereksiz olduğunu dşünerek vitaquick olanından aldım oldukça da memnunum ilk kullanımda biraz iç rengi değişir gibi oldu ama çelikte olabliyormuş limonla silince eskisinden daha parlak oldu :)

quote:

Blue point: sade modeli. Tek basınç ayarı var.
    Comfort: 2 basınç kademesi var. baklagiller 2 de sebzeler 1 de pişirebiliyorsun.
    Premium: 3 kademeli ama comforttan fakli olan 3. kademe basınçsız seçeneği. yani normal tencere olarak da kullanılabiliyor.
    Edition: premium'a ek olarak zamanlayıcısı var. tasarımı daha farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 8 Ekim 2015; 9:29:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emk7

Merhaba arkadaşlar;

ben 6 lt comfort 4.5 lt bluepoint aldım toplamda setinden sadece 80 lira pahalıya geldi ama 2 adet düdüklü kapağım ve daha büyük tencerem oldu. (kapaklar tencereler arası değişebiliyor) HB da da yüzde 15 indirim yakalayıp almıştım, piyasada en uygun fiyatlı idi

• @lordford50 @sakurek @munchausenbyproxy hepinize teşekkür ederim. Sanırım bende @munchausenbyproxy sizin yaptığınızın aynısını yapacağım. Genelde 3 kişiyiz yemeklerde ama misafir çok olduğu zaman sıkıntı yaşanmasını istemem. Hele ki eşimin doğum yapacak olması misafir sayımızı baya arttıracak. Comfortla bluepoint kapak değişimi de bana mantıklı geldi. Az kişi varken 4,5 lt lik olanı comfort kapağı ile kullanabiliriz. Tekrar teşekkür ederim.
  • munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    hocam kaça aldınız ikisini? 80 lira fark hiçbişey.
  • ikisini 820 ye aldım HB'da da 10 gün kadar önce düdüklü tencereler sabahtan 15.00 a kadar yüzde 15 indirime girmişti normalde piyasanın azıcık üstü idi fiyatları böyle olunca bayağı avantajlı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

ikisini 820 ye aldım HB'da da 10 gün kadar önce düdüklü tencereler sabahtan 15.00 a kadar yüzde 15 indirime girmişti normalde piyasanın azıcık üstü idi fiyatları böyle olunca bayağı avantajlı oldu.

Anladım hocam hayırlı olsun biz baya uygun aldık n11'den bluepoint 3,5lt +6 lt likleri. Almayı düşünen arkadaşlar fiyatlar 590 TL civarı ve çek satış yardımlaşma konusunda %10-%15 indirim çekleri var makul fiyattan değerendirebilirsiniz.
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Tencereleriniz hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
    Siz de bilirsiniz ki bu tip tencereler içerisinde sıvı olmadan direk ateşe maruz bırakılmamalıdır, aksi taktirde resimdeki gibi lekelenmeler oluşması olağandır. Benim tencere 3,5 senedir bir fiil kullanımda hiç böyle leke oluşmadı mesela.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Cozduk hocam onu direk atese birakmadik da neden oldugunu da anlamadim bir forumda denk geldi limon ya da sirke ile silin yazmislardi limonla sildik eskisinden parlak oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Cozduk hocam onu direk atese birakmadik da neden oldugunu da anlamadim bir forumda denk geldi limon ya da sirke ile silin yazmislardi limonla sildik eskisinden parlak oldu :)

Sorun çözüldüyse mesele yok o zaman.
  • Düdüklü tencere konusunda başımdan geçen olay: Eşim bekarken almış karacanın takımını evlendikten sonra kullanmaya başladı. Ürünü alalı toplam 5 yıl olmuştur. Sonrasında kapak mekanizması tam kapanmıyordu küçük bir parçanın kırılmasından dolayı. Bir yerde yaptıralım dedik faturası falan yok. Bir tamirci ben bunu yapamam dedi. Sonra karacayı aradım faturaya falan gerek yok gönderin dedi. Gönderdim iki hafta içinde yenisini gönderdiler.

• fissler düdüklü tencerelerin en önemli 2 avantajı, gıdayı çok kısa sürede ve lezzetini kaçırmadan pişirebilmeleridir. fissler düdüklü tencereler diğer düdüklü tencerelere göre pahalı sayılabilir ancak alacağınız hizmet ve pişirme süresinin kısalması nedeniyle edeceğiniz enerji tasarrufu bu parayı verdiğinize değmesini sağlar. kampanyalı fissler düdüklü tencere almak isteyenler burayı inceleyebilirler: fissler
  • Morhipo'da şu an wmf marka düdüklü tencereler 699 dan 299 a düşmüş 4,5 lt, sudan ucuz.
    Ben bu sene fissler aldım 10-15 yıldır hayalini kuruyorum yeni aldım, comfort modeli memnunum tabi ne koysam eritiyor korkuyla kullaniyorum yine de düdüklü bu sonuçta ama eski duduklumden baya farklı, neyse kampanya güzel bu wmf yı de önermişlerdir bu baslikta, yazayım dedim..

• Vay arkadaş anneme doğum günü hediyesi alacam. Bir düdüge bu kadar para verilir mi ya

•  DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.