Şimdi Ara

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
14
Favori
590.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • korkmaz tencere kullanıyorum uzun zamandır. uygun fiyata da almıştım çok memnunum bazı ürünler çizilip halen daha kullanılmaya devam ediliyor sağlığınızı etkileyebilir mümkünse kullanmayın öyle ürünleri. kaliteli tencere alın sonuç ta yemek pişiriyorsunuz sağlıken etkisi büyük.
  • Arkadaşlar merhaba, ben 8 senedir tefal clipso kullanıyorum ve çok memnunum. Şimdi bi tane daha 8litre tefal almayı düşünüyorum ama hangi modelini alacağıma karar veremedim. Yakın zamanda tefal alıp konu ile ilgili bilgisi olan varsa, buradan cevap yazabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitkk -- 27 Haziran 2015; 11:08:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkmaz tencere takımlarını öneririm makul fiyatlarda ve gayet kullanışlı

• 349 tl
    şu an icin piyasadaki en uygun fiyat
    ve kaliteli ürün durumunda fiyat kazanca göre ihtiyacı olan arkadaslar varsa yardımcı olabiliriz

• Güzel konu...

• 350.90 tl ile uygun fiyatta
    Ayrıca
    Sınırlı Sayıda

Gayet uygun 353 tl stoklarımıza girmiştir

• arkadaşlar bende tefalle fissler arasında kaldım fissler baya pahalı arada baya fark var ne tavsiye edersiniz ?
  • mehmetsinem M kullanıcısına yanıt
    kac litrelik ürün bakıyorsunuz

su ürün piyasadaki fiyatlara gore su anda oldukca uygun durumda ornegin

• fissler 3,5 ya da 4,5 fırsatı var mı son zamanlarda bende almayı düşünüyorum
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz yerde var mı bilmiyorum da Metro marketlerinde Eylülün 17sine kadar Fissler Vitaquick Satin 6lt düdüklü tencere 300 liradan satışta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_RmZ

Bulunduğunuz yerde var mı bilmiyorum da Metro marketlerinde Eylülün 17sine kadar Fissler Vitaquick Satin 6lt düdüklü tencere 300 liradan satışta.

Küçüklerden lazım hocam yoksa iyiymiş fiyat

• Kesinlikle fissler biz 3 senedir 6 lt vitavit comfort kullanıyoruz gayet iyi alman malı verdiğiniz paraya değer eti bile 10 dk da haşat ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mybaykus

http://www.mybaykus.com/fissler-vitavit-comfort-duduklu-tencere-4.5-lt.html
    350.90 tl ile uygun fiyatta
    Ayrıca
    Sınırlı Sayıda
    http://www.mybaykus.com/fissler-vitaquick-bluepoint-4-5-lt-duduklu-tencere.html
    Gayet uygun 353 tl stoklarımıza girmiştir

FİSSLER VİTAVİT comfort 4.5 stoklarınıza ne zaman girer acaba?

• fsr F kullanıcısına yanıt
    Belli aralıklarla stoklarımıza girmektedir
    Bir iki güne kadar tekrar stoğumuza girer
    Dilerseniz haber verelim size girer girmez stoğa

• Metrodaki kampanya ile 6 lt lik olanı almaya niyetim var. Satin modelinin özelliklerini tam anlayamadım sanırım bluepoint gibi özellikleri. Eğer 4.5 confort sizde 350 gibi olacaksa bekleyeyim. Tavsiyeniz nedir?
  • Vitavit ve vitaquick arasında pişirme seviyeleri farkı var
    Ürünümüz bir iki güne stoklara girer ama metro kampanyası bitiyorsa eğer almanız sizin için uygun olur
    Ilginiz icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaltug -- 16 Eylül 2015; 9:59:12 >
  • Fissler comfort tencere seti almayı düşünüyorum. uygun fiyatlı bulan, gören var mı?
    bir de tavsiyem 4.5 lt olanı almadan gidip bakın şahsen bana çok küçük geldi zaten çoğu boş bırakılıyor, büyük bir tavuk bile sığmayacak gibi.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

Fissler comfort tencere seti almayı düşünüyorum. uygun fiyatlı bulan, gören var mı?
    bir de tavsiyem 4.5 lt olanı almadan gidip bakın şahsen bana çok küçük geldi zaten çoğu boş bırakılıyor, büyük bir tavuk bile sığmayacak gibi.

BİZDE 2 TANE 4.5 LUK VAR.
    çok kullanışlı ve pratik.
    4 kişilik aile için ideal.
    tavuk felan sığıyor merak etmeyin. ,
    belki çok büyük kemikler sığmayabilir ama orta boy kemikler ve mısırlar rahat sığıyor.
    6 lt olanlar çok yüksek gelmişti bize.
    3.5 lt lik alçak gelebilir.

• Emsan 27 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorun yok.:-)
    Şimdiki emsan ile karıştırmayınız o zamandan bu zamana el değiştirdi firma.

• Arkadşlar bu fissler in 3,5+6 lt olanından aldık. 3,5 luğu kullandık bir iki sefer. Şimdi kurudu ve içinde lekeler olduğunu farkettik. Neden olmuş olabilir daha önce başına gelen var mı ?

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 22 Eylül 2015; 23:56:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.