Şimdi Ara

duelist yardim lütfen..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arklar gladi kullanmis kisilerden pvp taktikleri lütfen ....serverda max +20 enc ;;bende +16 s dual var ve üstüne üstlük full bufflı rb jevelliyim bırakın baska classlari +4 +5 dualliler bile passo yatiriyo moronmuyum neyim ..bi el atsanizda su charin inceliklerini anlatsaniz ne güzel olmazmı :d....tskkurler simdiden....

not::server interlude

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muconex -- 14 Eylül 2008; 1:36:02 >

• Msn Yolla Daima:DAnlatırım
  • ya walla banada anlatsana su gladıyı kullanmada basarılıysan banada anlat gladıyı sevıom ama ...
  • charın en guzel taraflı sarjlı skill leri ve pvp den once acılan 2 buff ( warcry / duelist spirit ) bunlar acıldıktan sonra ztn 7 sarjla baslarsınız , triple sonic slash en guclu skilli eger server abartı iste yani pvp serverı atck spd fln yuksekse duz dalarakta rahat kesersin eger normal bi server ise sonic slashla sarjladıktan sonra skill calı$mak daha faydalı

ama bana sorarsan gladla pvp yapar mısın ben yapmam xD yapmam icin dualin cok saglam olması lzm enchant bakımından tabi bi de bow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 21 Eylül 2008; 19:38:24 >
  • Gladyatore oldum olası hastayım ama char cok ezık kalıo dıer klasslara oranla neden bu guzelım char bu kadar ezık anlamadım gıttı............
  • NE EZİGİ YAW 4-6K arasi patlatiyor + dash + HEMEN hemen 20k yakin hp+cp tam hatirlamiyorum
    varmi otesi Heleki heroysan baium ant queen zaken zaken akiyor ic set+
  • Wallahi bilmiorum ozaman ben kullanamadım ama kullancam ogrenmek ıcın zamanda harcıycam gladıye cok sekıl char yaww
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Yardım pls
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Msn Yolla Daima:DAnlatırım

saol bea dostum ekisk olma da ben oynamasini pek sevmedim...ama sen yinede anlat istersen dursun bi kenar da belki bi kaç kişinin yardimina dokunur......
  • Kim anlatcaksa burda anlatsında bıze de yarasın !!!
  • arkadaslar gladi iyi char ama diger charlar karsısında hic bi sansi yok cunku dual lerle stun atma gibi bi sansi yok diger karakterlerde stun felan atıolar yani bi sanslari var
    gladi fighterlara karsi bi bakıma iyi interlude ve ustu surumler cunku ozel gelen jilet i m.def den goturuo ve critical atio critical attimi iki taneyeme kalmaz karsindaki ayni magic critical gibi vuruo
    aynasıda var oda bazı debuffları geri donduruo onuda atlamamak lazım oda bayaa ise yarıo
    bende arkadaslarımla bi interlude serverde oynamıstık cok manyaktı adama iki critik te alıoduk o skille cok sarıodu^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

Gladyatore oldum olası hastayım ama char cok ezık kalıo dıer klasslara oranla neden bu guzelım char bu kadar ezık anlamadım gıttı............

dostum gladyi iyi kullanamadını bilmedin belli duelciler kullanılması en zevkli classdır öncelikle sonic i her zman cekiceksin bu çok önemli çekmessen olmas dye lerinie str den al dex e er cona da var neden zaten hızlı vuruor canıda yüksek diceksn ama unutmayalım war cry die bir skili var bunu basında ark ın %40 ı kadar bir atk daha veriyor duelist sprit &40 speed veriyor drago da giyebilirsin ic de fark yapmas eline ++++++ silah al boss setin de var sa işi bitirirsin şunu sakın unutma sonic leri as la başta ullanma sakın ölmeye yaın oldunda 1 k falan hp kaldında bas burası önemli :/ ayurıca battlerorarla da 5 k hp dolduruyorsun yani sana şunu söyliyim bir glady le karşılaştığında genelde en başlarda fasla bişe yapamassın as bir cnı oldunda yavaş yavaş korkmaya başla :) eğer dediklerimi ciddiye alısan ve uygularsan yenilmez olursun

• miyako sana katılmıyorum glad i nerden baksan bi cok karakter yatırır yi onasan bile fayda etmez cunku glad in diger class lara gore bakınca karsi tarafin hamlesini kesecek hic bi seyi yok o yuzden glad critik attigi zaman yatirir baska bise yapamaz benim fikrim bu.
  • Duelist afedersiniz ama hayvan diyorum ben kendisine. +10 duelle 9k critical vurabiliyor zaten veristahi olsa dayanmaz karsisinda...

Ama ben cozdum l2 okadar guzel bir oyunki her zaman bir yolu vardir mutlaka

Ssimle Cancel basip slow yapistirdimmi ustune bide Vortex zaten speed namina bir sey kalmiyor ozman kac kac vur zaten Vortex vortex power +fire tutarsa zaten 2 promanice fazla bir seye gerek kalmiyor.

Tek sorun Dash basip dibinde biterse Duelist ozaman isin baya zor

İlk vuran kazanir
  • Dueliste Sonicg Rage die skil var onu vur otomatik
    Focus yapio ama mandan deikde cok as sekilde hp den goturuyo
    Birde:die lerden anlamiosan sakin dueliste die yapma

eyer oynadigin srver int se Cp basma sikli isminibilmiom ama yumruk seklinde
    bide kalkan seklinde bi skli var onu hp %30 dan asgiya dusutkten sonra
    yapa biirsin ama Onu yaptikan sonra .
    10 saniyeligine sana vurulan DMG islemio

Anlata bildiysem Sevinirim

Eyer ben anlatabildiysem ve sen anlamdiysan
    by.gohann@hotmail.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.