Şimdi Ara

DÜĞÜNÜM İÇİN YARDIMINIZI BEKLİYORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili Donanım Haber sakinleri, yakında nasipse yapacağım düğün için sizden yardım istiyorum.

Nasıl mı?

LÜTFEN BU LİNKE TIKLAYINIZ

Emin olunuz ki bana çok faydası dokunacak bi konudur. İlginizi bekliyorum...

Not: Maddi bir yardım istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engino_simone -- 9 Haziran 2010; 22:56:13 >

• Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: engino_simone

Sevgili Donanım Haber sakinleri, yakında nasipse yapacağım düğün için sizden yardım istiyorum.

Nasıl mı?

LÜTFEN BU LİNKE TIKLAYINIZ

Emin olunuz ki bana çok faydası dokunacak bi konudur. İlginizi bekliyorum...

Not: Maddi bir yardım istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :] -- 10 Haziran 2010; 20:09:19 >

• o linke tıkladım en az 20 saniyede okudum bunun için sana beddua ettim 20 saniye zamanımı çaldın diye
  • kardeş güzel strateji, insanları can evinden vurup köşeyi dönerim diyosun yani .
    bana hiç inandırıcı gelmiyor bu tür şeyler
  • reklam tıklama haaaaaaa inandırıcı olsun omasın fark etmiyor böyle istekleri geri çeviremiyorum tıkladım hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatır inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanashi -- 10 Haziran 2010; 20:12:22 >

• Tıkladık hocam, mutluluğun daim olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah hayirli uğurlu etsin.

On bin kisi tıklarsa bir damatlik alırsın.
  • linkte bu yazıyor

Evleniyorum...
    Öncelik hoşgeldin. Bu sayfayı nasıl buldun bilmiyorum ama bana çok faydanın dokunacağına emin olabilirsin. Öncelikle bu sayfayı neden açma ihtiyacı duyduğumu açıklamak istiyorum;

Okulum yeni bitti. Yakın bir zaman önce askerden geldim. Öğretim kredisiydi, kişisel borçlardı derken üstüne üstlük birde düğün masrafları çıktı. Baya köşeye sıkıştım anlayacağınız. Ve tam bunları düşünürken birden bu sayfayı yapmak aklıma geldi...

Peki diyeceksiniz ne alaka bu sayfayla senin borçların. Anlatayım; biliyorsunuz ki çoook sevdiğimiz googlemizin bir uygulaması sayesinde (adsense) sitenize koyduğunuz reklamlara tıklandığında hesabınıza çok cüzzi miktarda para geliyor (mesela bi tıka 0.05$). Ama burda hemen çook ünlü atasözümüz devreye giriyor. "Damlaya damlaya göl olur" :)

Uzun sözün kısası ise 11 Eylül 2010 tarihine kadar bu sayfayı açık tutup sizin değerli tıklarınızı halıya, perdeye, küçük ev eşyalarına vb. düğün masraflarına dönüştürmeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Bolu'daysanız ve ya gelebilirseniz düğüne beklerim :)

"Yardım için reklama tıklayın"

• quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

kardeş güzel strateji, insanları can evinden vurup köşeyi dönerim diyosun yani .
    bana hiç inandırıcı gelmiyor bu tür şeyler

güzel konuşdun arkadaşım. bu ülkede ne yazıkki duygu sömürüsü acayip işe yarıyo. ulan bi biz beceremiyoz bu duygu sömürmeyi.
    bazen kendimi aptal bile hissediyom bu konuda.
  • Tıkladım hocam,hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 10 Haziran 2010; 20:22:46 >
  • Emin olun ki samimi yazdım herşeyi yasal olmadığını biliyorum ama ne bileyim bi tıkın kimseye zararı olmayacağını düşündüm ve hala rica ediyorum eğer gören olursa sadece tıklasın reklamı. Düğün tarihim biraz ilginç olabilir ama 7 seneden sonra olacak bu düğün 11 Eylülde!!! :)
  • bir akıllı sen varsın demi..?
  •  DÜĞÜNÜM İÇİN YARDIMINIZI BEKLİYORUM!!!

Hani reklam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Hani reklam

hocam sende ad-block filan var heralde.

edit:ben de göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :] -- 12 Haziran 2010; 9:13:00 >

• Tıkladık hocam..Mutluluklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: :]

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Hani reklam

hocam sende ad-block filan var heralde.

edit:ben de göremedim.

Adblock+flashblock var işte birşeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 12 Haziran 2010; 9:25:40 >

• Terazine tıkladım.
  • bende açmayı düşünüyorum böyle birşey laptop almayı düşünüyorum yardım edersiniz degil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.