Şimdi Ara

Dükkan Açıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bulunduğum şehrin en büyük ve en işlek caddesinde, kendimize ait sayılabilecek bir dükkanda kendi işimi kurmaya hazırlanıyorum. Cadde yakın zamanda araç trafiğine kapandı ve caddedeki insan yoğunluğu çok fazla. Ticaret için fazlasıyla uygun bir konumda yani.

Dükkan max. 50 m2, bütçemiz ise 80.000 TL civarı. KOSGEB desteğinden faydalanabilirsek de 100.000 TL...

Bu dükkanın hemen bitişiğinde ise işleri fazlasıyla iyi olan bir genç giyim mağazası var. Müşteri yoğunluğu çok fazla yani. Müşterilerinin büyük bölümü de bayan...

Şimdi biz bundan yola çıkarak ya "bayan çanta&ayakkabı" ya da yine "genç bayan giyim" üzerine bir mağaza açmak istiyoruz. Bizim için şuan bu iki seçenek daha fazla ön plana çıkmakta. Şimdi sorularım şunlar:

- Eğer çanta&ayakkabıya karar verirsek; ürünler nereden temin edilebilir? Bu işin avantajları ve dezavantajları nelerdir? bilenler bilir, "eceninbutigi" diye bir satıcı var internette. hem kendi sitesinden hem de instagram'dan ciddi satış yapıyor. o tarzda gençlere yönelik ayakkabıları nerelerden bulabilirim. Hatta direk eceninbutiği'nin ürünleri nereden temin ettiğini bileniniz varsa çok makbule geçer :)

- Eğer genç giyim açmaya karar verirsek; ki genç giyime daha yakınız şuan... Bu ürünleri nerelerden temin edebileceğimiz konusunda az çok bilgi sahibiyim (merter, mahmutpaşa, beyazıt) Ama ben istiyorum ki düzgün ve kaliteli ürünler olsun, dikişleri-kalıpları-kesimleri muntazam olsun, 3 kere giyince rengi solup ağzı burnu bir taraflara gitmesin veya dikişleri atmasın, kumaşlarının kaliteleri düzgün olsun falan filan... Beni bu doğrultuda yönlendirebilecek olan var mı? Marka, adres vs... Şartları çok ağır olmayan bayilikler de olabilir. Çok fazla bilindik marka olmasına gerek yok. Düzgün malları olsun yeter.

Bu sorduklarım haricinde farklı tavsiyelerde bulunmak, bilgi vermek isteyen, bu işlerde tecrübesi olan arkadaşlardan da yardım bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler :)

• bu saatlerde bu kadar bilgiyi kendi fikirine çevrinen bulunmazlar siz en iyi akşam açın topici
  • iç giyim açın
  • Ne yaparsaniz yapin kaliteli ve şık olursa isiniz yurur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan hali hazırda yürüyen bi iş yerim var bende ek bi iş yeri açma peşindeyim. takip.

giyim kuşam konusunda bursa çok hesaplıdır. tekstil sanayinin merkezi burada çünkü. hem kalitelidir hemde ucuzudur her kafaya göre mal vardır tavsiye ederim.

not: ticaret konusunda tecrübem vardır kendimi bildim bileli bu işlerin içindeyim. her konuda yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.