< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İstediğim mesleği bulamıyorum yardım lütfen
-
-
Bilkent ctis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sakin ol Bilkent Adam herkese ctis önerme
-
Süper bölüm. Önerilmeyecek gibi değil.
-
Cringe ya
birinci ben, evde, okulda, her yerde
ya hiç rakibim yok mu bu ülkede
ulan yine birinci ben, birinci beeğn, ooo birinci beğn
en birinci beğn
-
%99,99 ihtimalle yeni okulum sabancı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çağrı bilkentliyim die kudurmana gerek yok
Mesleği düşünme okulu düşün meslek olarak ne yapacağıma hala emin değilim mezun olana kadar emin olamıcam büyük ihtimalle
up yardım lütfen
Ne okuyorsunuz hocam?
Matematik
İstediğin mesleği 3-5 biliyorsun.
Hepsine eşit mesafede değilsin. Üzerine biraz düşün.
Countryball ben de seviyorum ama lisans tarih okumayı seçip üzerine kariyeri bu alanda kurmak çok farklı bir olay.
Öğretmen olmak, ayrı bir dünya. Kendini bu mesleği 5-10-15.. sene yaparken düşünebiliyor musun?
Bir de tabii ki yaptığın sıralama önemli. 300k say var, 30k, 3k var. Seçenekler, "en iyi" seçenekler değişiyor. Sıralama bölümü belirlemeli mi, ister istemez belirliyor.
Çevrendeki insanlar ne diyor? Dilde çok başarılısın, o alanda devam et mi diyorlar yoksa sayısal mı..
Gelecekte amelelik gerektiren işler daha çok para kazandıracak. Senin fiziki bulunman gereken işler yani bence önemli bir kriter bunu düşünerek meslek seç. Şuan bile ataması olmayan bölümler seçme öğretmenlik gibi.
lisansta sağlık dışında (hemşirelik ebelik) ataması yok gibi bir şey zaten bir de 3-4 yıl kadro yok muhabbeti vardı. Bence 2 yıllık bölümler daha iyi durumda şu an elektrik, mekanik gibi meslek bölümleri ya da 2 yıllık sağlıklar.
-
Elektrik mekanikte de para yok buralarda zaten lisans mezunları çalıştırıyorlar 😅. 2 yıllık önlisans atamasına bu sene bakmak lazım puanlar yükselir benim görüşüm en son 2026 da buralarda da atama kapanır.
Bence önce sayısal ea dil sözel buna karar ver. Ondan sonra top ünilere girdin mi istediğin mesleği yaparsın zaten.
-
valla bence 2 yıllıktan mezun olup elektrikçi, tamirci, teknisyen olarak çalışmak daha mantıklı şu anda çoğu 4 yıllıktan ama onda da yerini açacak paran yoksa azıcık paraya çalıştırırlar özel sektörde. Babadan kalma yerin ya da dükkan açacak paran varsa çok mantıklı ama yoksa zorlaşıyor işler.
-
Hayat bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kırık obp ne kadar etkiler
- atölye eğitim ücret
- ilk 1000 için kaç net
- 70 tyt 60 ayt kaç bin sayısal
- kendi bürosu olan avukat ne kadar kazanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X