Şimdi Ara

Dükkan açmak istiyoruz önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar merhaba, bu sıralar dükkan açma niyetimiz var. (Hastalık olduğu için erteleyebiliriz ancak fikirlerinizi bekliyorum.) Tutmak üzere olduğumuz dükkanın yeri genellikle emeklilerin ve memurların oturduğu bir semtte. Yani apartmanların arasında ve sağlık meslek lisesinin karşısında. Bir üst sokağında market, fırın, pastane ve kırtasiye olan bir yer var. Dükkan standart bir bakkal boyutunda öyle büyük bir yer değil. Kirası 750 TL ve ortak olarak açmayı düşünüyoruz. Önerilerinizi bekliyorum dostlar şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak886 -- 24 Mart 2020; 13:6:30 >

• İddia bayisi açabilirsin.
  • Yapacağınız işi belirlemeden dükkanı kiralamayacaksınız heralde.Erteleyin bence,üst sokağında zaten olması gereken herşey varmış,market uzaksa bi ihtimal market olabilir.Ama şu sıralarda bence uzak durun,paranızı elinizde tuttun
  • Kahve aç her gün dolar
  • Tekel bayii açabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

İddia bayisi açabilirsin.
    Hocam teşekkür ederim yorumun için, ancak bu çevredeki insanların çok ilgi göstereceğini düşünmüyorum bir keresinde yakın bir civara açılmıştı ama tutmadı kapandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Yapacağınız işi belirlemeden dükkanı kiralamayacaksınız heralde.Erteleyin bence,üst sokağında zaten olması gereken herşey varmış,market uzaksa bi ihtimal market olabilir.Ama şu sıralarda bence uzak durun,paranızı elinizde tuttun
    Hocam zaten şöyle bir durum var, ortak olarak açmayı düşündüğümüz kişi ihaleyle almış kiralama hakkını. Ya ortak olarak bir yer açacağız yada arkadaşımız orayı devredecek. Kararsızız yani anlayacağınız. Aynı zamanda yanında dükkan ve bir üst sokakta ufak bir market ve Şok var.
    Diğer arkadaşların fikirleri için de teşekkür ederim.
  • tavsiyem matbaa yönünde. güzel para var bu işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak886

Hocam zaten şöyle bir durum var, ortak olarak açmayı düşündüğümüz kişi ihaleyle almış kiralama hakkını. Ya ortak olarak bir yer açacağız yada arkadaşımız orayı devredecek. Kararsızız yani anlayacağınız. Aynı zamanda yanında dükkan ve bir üst sokakta ufak bir market ve Şok var.
    Diğer arkadaşların fikirleri için de teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Peki cevrede temizlik ürünleri satışı yapan yer var mı.Oda bi seçenek olabilir
  • Çok kârı var mı bilmiyorum ama bu ara her yer fatura ödeme merkezleriyle doldu. Yaşlı insanlar internetten ödeme yapamıyorlar, ptt ve bankalarda da çok sıra oluyor.. Bi araştırın isterseniz. Hem yatırım maliyeti de az.
  • Eğer yaşlılar çoğunluktaysa masaj koltukları biçilmiş kaftan.At tükana 10 tane masaj aleti, 5 dakikası 3 liradan hizmet ver bak keyfine.Yaşlılara bu saatten sonra rahatlama gerek
  • İddaa bayii konusunda da benim gözlemlediğim kadarıyla internet üzerinden altyapılarını oluşturdukları için çevredeki birçok iddaa bayii devretme düşüncesinde.

Temizlik malzemeleri ve özellikle dezenfektan v.b. malzemelerin temini, satışı konusunda bir yer düşünürseniz daha mantıklı olur gibi. Çünkü bu alışkanlık uzunca bir süre devam eder böyle bir gereksinim sürekli hale gelir gibi geliyor
  • sabit bi geliriniz yoksa veya durumunuz iyi degilse, bilmediginiz iş icin dukkan acmayin
  • Büfe aç
  • batmakistiyorum koyabilirsin ismini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Mart 2020; 16:54:12 >
  • Telefon aksesuar mağazası aç
  • onlar kirli para aklamak için açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Mart 2020; 22:47:7 >
  • Memurlar derken hangi adliye mi belediye mi sağlık mı vs belirtmemişsin
  • Teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için, diğer arkadaşların da yardımlarını bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.