quote:Orijinalden alıntı: demircibu dükkanın önüne koy ben rafa eklerim akşama DH dükkanından bahsediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: ohhshiny quote:Orijinalden alıntı: demircibu dükkanın önüne koy ben rafa eklerim akşama DH dükkanından bahsediyorum. bundanmı bahsediyorsun http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=43500
quote:Orijinalden alıntı: TRojka İkinci ele aç ilanını orda profil resminin altında çıkıyodu galiba dükkana ekle diye. Saol dostum,yarım saattir arıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: ohhshiny quote:Orijinalden alıntı: TRojka İkinci ele aç ilanını orda profil resminin altında çıkıyodu galiba dükkana ekle diye. Saol dostum,yarım saattir arıyorum. Rica ederim.
quote:Orijinalden alıntı: Qrt_ quote:Orijinalden alıntı: demircibu dükkanın önüne koy ben rafa eklerim akşama
quote:Orijinalden alıntı: demircibuquote:Orijinalden alıntı: Qrt_ quote:Orijinalden alıntı: demircibu dükkanın önüne koy ben rafa eklerim akşama Alıntıları Göster saolun
quote:Orijinalden alıntı: Guest-C5E18BF63bende arıyordum teşekkür ederimbende arıyorum o butonu. dükkanımın ismi rocksolid. hayırlı akşamlar
ben ilan acıyorum ;dükkanım da var amaaçtıgım ilanlarda dediginiz buton cıkmıyor ?? yardımcı olabilecek birisi var mı ?
quote:Orijinalden alıntı: harnold ben ilan acıyorum ;dükkanım da var amaaçtıgım ilanlarda dediginiz buton cıkmıyor ?? yardımcı olabilecek birisi var mı ? Aynı sorun bende de var.
Spycho kullanıcısına yanıt düzeldi benim sorunum artık ekleyebiliyorum anlatılanlardan yararlandım teşekkür ediyorum herkese sayg
quote:Orijinalden alıntı: harnold düzeldi benim sorunum artık ekleyebiliyorum anlatılanlardan yararlandım teşekkür ediyorum herkese sayg Dostum nasıl yaptın işte benim de ikinci elde ilan konusu var ama o dükkana ekleme butonu yok bende?
quote:Orijinalden alıntı: Spychoquote:Orijinalden alıntı: harnold düzeldi benim sorunum artık ekleyebiliyorum anlatılanlardan yararlandım teşekkür ediyorum herkese sayg Dostum nasıl yaptın işte benim de ikinci elde ilan konusu var ama o dükkana ekleme butonu yok bende?Alıntıları Göster Buton bende de gelmiyor arkadaşlar
quote:Orijinalden alıntı: *ExtraTechx* Buton bende de gelmiyor arkadaşlar Arkadaşlar butonun çıkması için profil ayarlarınızda dükkanımı oluştur a basmanız gerekiyormuş.