Şimdi Ara

Dumankaya Trend de Fiber Skandalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta kiraladığım ve tonla para verdiğim Dumankaya Trend sitesinde (sadece aidatı 150 TL) fiber hattı döşeli olduğu için, fiber bağlatmak istedim. Neyse başvuruyu yaptım, superonline ekibi geldi yaklaşık 1 saat boyunca fiber kablosunu bulmaya çalıştı ama bulamadılar. Sonrasında alternatif yollar bulmak için tüm kablo deliklerine "Susta" dedikleri zımbırtıyı sokmaya çalıştılar ama olmadı. Hatanın Dumankaya Trend sitesinin olduğunu söylediler ve sitenin teknik ekibinin gelip bu sorunu çözmesi gerektiğini söylediler. Sonrasında durumu Trend sitesinin teknik diye tabir edilen kişilere aktardım. Amcamın biri geldi, şöyle uzaktan baktı ve bunu Superonline'ın çözmesi gerek dedi. Olay tamamen muallakta şu anda.

Şimdi fiber hattı var diye bu evi satanların, kiralayanların, ilan verenlerin, yayınlayanların neresine ne yapmalı?

• Bence sen iki kurumuda karşı karşıya getir aranızda çözün de :)
  • antre de sigorta panelinin olduğu bölüme baktınız mı? prize getirmemiş olabilirler. ucuçakılı bir cat-6 kablo olarak bırakıyorlar ön kurulumlu binalarda.
  • Arkadaşlar yorumlari çin teşekkür ederim.

Biraz cingar çıkardım. Yeni bir ekip yolladılar ve kabloyu havalandırma boşluğundan çektiler. Sorun şimdilik çözüldü gibi görünüyor. Yarın gelip şifre fln girip aktifleştirecekler.
  • DUMANKAYA KADAR İLGİSİZ SORUMSUZ BİR FİRMA GÖRMEDİM SİTENİN İSTİNAT DUVARI ÇATLAMIŞ YIKILMAK ÜZERE Kİ BU DAHA YENİ BİR SİTE ARIYORUZ GELECEĞİZ DİYORLAR UMURLARINDA DEĞİL HALBUKİ BİZE VERDİKLERİ YÖNETİM PLANINDA 2 SENE EV İÇİ 5 YIL SİTE İÇİ SORUNLARLA İLGİLENECEKLERİNİ SÖYLÜYORLARDI. SIĞINAK YAPMIŞLAR KÖPEK BAĞLASAN DURMAZ DUMANKAYA TREND YÖNETİMİ BUNLARDAN ALMAK İÇİN DAVA AÇMIŞ ZAR ZOR KAZANMIŞLAR ALABİLMİŞLER. YÜZSÜZ GİBİ HATALARININ ARKASINDA DURACAKLARINA MİLLETİ SÖMÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR. SAKIN DUMANKAYADAN EV ALMAYINNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.