Şimdi Ara

Dün ash görevinde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam ash görevinde atillayı çekmişler ash biz partideyiz buf var heal var bi daldık partice o sıraa item sırası bana gelmiş herkez dalıo yarıya geldi canı bana çalışmaya başladı ben kaçıom heal var kaçıom 800 koyuyo canımda 2000 bufla korkuttum son 154 can kala ben o bümbüyük pot varya 1445 ten 1tane vardı onu bastım zor kurtuldum içinden çıkan itemlerden hepsi dandikdi

+7maul
    +5 pirest bearker

• quote:

Orjinalden alıntı: Sarsie

Dün akşam ash görevinde atillayı çekmişler ash biz partideyiz buf var heal var bi daldık partice o sıraa item sırası bana gelmiş herkez dalıo yarıya geldi canı bana çalışmaya başladı ben kaçıom heal var kaçıom 800 koyuyo canımda 2000 bufla korkuttum son 154 can kala ben o bümbüyük pot varya 1445 ten 1tane vardı onu bastım zor kurtuldum içinden çıkan itemlerden hepsi dandikdi

+7maul
    +5 pirest bearker

1445 pot mu cıktı o 1440 değilmiydipek inanmadım ss warmı dıcem heycanden cekemedım dıycen ondan ss ile ilgili bişe demıom
  • Şansın yokmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sarsie

Dün akşam ash görevinde atillayı çekmişler ash biz partideyiz buf var heal var bi daldık partice o sıraa item sırası bana gelmiş herkez dalıo yarıya geldi canı bana çalışmaya başladı ben kaçıom heal var kaçıom 800 koyuyo canımda 2000 bufla korkuttum son 154 can kala ben o bümbüyük pot varya 1445 ten 1tane vardı onu bastım zor kurtuldum içinden çıkan itemlerden hepsi dandikdi

+7maul
    +5 pirest bearker

Ks'den Dolayı Birşey Çıkmamıştır. . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.