Şimdi Ara

DUN ÇALIŞAN WEBCAM BUGUN ÇALIŞMIYO??YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAHA DUN CALIŞAN WEBCAM BUGUN PC ACTIĞIMDA HATA VERDİ CALIŞMIYO.. NE YAPTIYSAM OLMUYOR.DRİVERLARI SİLİP TEKRAR YUKLEDİM OLMADI.. USB DRİVERLARI TEKRAR YUKLEDİM OLMADI.. SİSEM GERİ YUKLEDİM OLMADI.... WEB CAMI ÇIKARIP TEKRAR TAKTIĞIMDA USB AYGITI TANINMADI DİYOR SAĞ ALT KÖŞEDE.... WEBCAM PROGRAMI ACINCADA HATA VERİYO... HATA MESAJLARI AŞAĞIDADIR... RESİM EKLEDİM

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMMM...

• Şimdi biraz teknik bilgi lazım.

-USB'ler ne durumda? Yani kasanın önünde USB port var mı ve siz bunları kullanırken mi hata veriyor?
    -USB hub mevcut mu?
    -Tüm sürücüler demişsin; anakartın sürücüleri de güncel mi?
    -Başka sistemde denendi mi bu cihaz?
  • drivirini bdaha yukle ve usb yı kontrol et bide abzı web camlerde usb cıkartıgın z amn driviri yuklmenı bıdaha istiyor örn: olivetti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

Şimdi biraz teknik bilgi lazım.

-USB'ler ne durumda? Yani kasanın önünde USB port var mı ve siz bunları kullanırken mi hata veriyor?
    -USB hub mevcut mu?
    -Tüm sürücüler demişsin; anakartın sürücüleri de güncel mi?
    -Başka sistemde denendi mi bu cihaz?

aynı girişe başka aygıt takınca calışıyor..ama dun calışıyordu web cam. bugun pc actım olmuyor. evet usb hub mevcut..kasanın önunde usb port var... dun kasanın önune kart okuyucu takmıştım. bugun pc acınca calışmadı.. kart okuyucu şuan takılı değil.. acaba bi alakası varmı.. kart okuyucuyu kasanın önundeki girişe taktım.. webcam ise arkada takılı.... başka sistemde denemedim dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end_of_days -- 10 Ekim 2007; 23:37:04 >
  • -Kasanın arkasındaki direk anakart USB'lerinden dene.
    -Hub'ı çıkart öyle dene.
    -Kart okuyucu ile alakası olabileceğini sanmıyorum.
  • olmadı.. kasanın arkasındaki direkt anakart usb takıyorum....kart okuyucuyu anakartın direk usb sine takmamıştım. kasanın öndeki usb taktım. sonra ne olduysa oldu....şimdi kasanın öndeki usb çalışmıyo hiç...
  • Kart okuyucu falan kullanma. Direk anakartın USB port'una tak, arka taraftan. Öndeki USB'lerin sorun çıkarması doğal. Genelde güç yetersizliğinden sorun çıkartırlar; onun için direk anakarta tak demiştim zaten.
  • malesef direk anakartta da çalışmadı....acaba neden olabilir??? webcam sağlam. başka pc de calışıyor..bugun test ettim...
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.