Şimdi Ara

dün gece acile gittim,nabız 150,nefes alamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün gece 23.00 de odamdayken birden tansiyonum çıkmaya başladı kalp çarpıyordu,cihazla ölçtüm normal görünüyor kalp 60 yerine 120 lerdeydi,nefes almakta zorlanmaya başladım
    ambulans çağırsam olurmuş,ama meşkul etmedim,30 saniyede giyinip,dördlüleri yakıp acile yetiştim yollarda boştu
    15 dakıkalık yolu 10 dakkaya gıttım.evdekılere desem beni bekletıceklerdı,demedim

oraya gıttım bırde otopark yukarıda yazmıslar işin yoksa parket ve yürü...güvenlıge dedım nabzım yuksek kendım geldım yuruyemem dedım.yardım ettiler,istese ınanmazlardı.herkes keyfıne yalanına bakıp işini yaptırıyor

acile gırdım.bide dıyorlar kayıt aç,kayıtta 3 kısı sıra
    haydaa.sıradakı bırı acil hemşiresı ona dedım bırsey olmaz diyor.neyse sıra geldi ve kayıt açtırdım

öğrencı doktor baktı kalp eeg mi denıyor onu cektı temız cıktı
    sadece nabzın 150 dedıler.3 kez tansıyon olctuler.dil altına sprey sıkıp 30 dakka sonra gel dediler

30 dakıka sonra yıne olctuler nabız 120 yuksek ama rısk yok dıye eve gonderdıler...

genelde eve gelenlerdekı ilaç gecınce yıne baslıyor o rısk oluyor...ne kana baktılar nede 12 saat tuttular

ama işini biliyorlardır.eve geldım uyudum kalktım,şu an normalim

not: boğaz sıslıgınden dolayı dun ıctıgım antıbıyotık yapabılırmıs kutuyu yanımda göturdum

o durum çok kötü bir olay nabız 3 kat yüksek kalp saniyede 1 yerıne 3 kez atıyor.nefes cekıyon gelmiyor çok zor

tamda dün acil fuldu gelen gelene.bırı kazalı polısler gelmıstı,dıgerı hap içmiş onu getırdıler

bır kadın kusuyor üstune etmıs.hep yanımdalar.1 doktor konmus gırıste o bakıyor.yatışa gonderınce dıgerlerı bakıyor

• geçmiş olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni s8 aldim telefonda kalp hizi olcme olayi var herkesin 60 70 cikiyor bende 90 ile 110 arasi acaba kalbimde problemmi var

• Zebani çıkacak sandım çıkmadı

Geçmiş olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babamın 180 sürekli sen gene abartmışın

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Bende yeni s8 aldim telefonda kalp hizi olcme olayi var herkesin 60 70 cikiyor bende 90 ile 110 arasi acaba kalbimde problemmi var

asistan doktor ilk cep telefonuyla baktı,sağ el bileğimden tutmuştu.yani işe yarar ama calısma seklı ılgınc

• quote:

Orijinalden alıntı: Akinau

babamın 180 sürekli sen gene abartmışın

ılgınc.

ben nefes alamadım.kalp normalin 2 veya 3 katı aşırı hızlı çalışması normal değil,şu konuya bari ciddi yazsanız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6equj5

Zebani çıkacak sandım çıkmadı

Geçmiş olsun hocam

antibiyotik olabılır dendi

asıl yarın hastaneya tam kontrole gidicem.çok zor bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

quote:

Orijinalden alıntı: 6equj5

Zebani çıkacak sandım çıkmadı

Geçmiş olsun hocam

antibiyotik olabılır dendi

asıl yarın hastaneya tam kontrole gidicem.çok zor bu işler

Alıntıları Göster
    kontrole gittiniz mi sonuç ne çıktı
  • banada oluyor arada ulan oh gebericem sonunda diyorum bir şey olmuyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Bende yeni s8 aldim telefonda kalp hizi olcme olayi var herkesin 60 70 cikiyor bende 90 ile 110 arasi acaba kalbimde problemmi var

asistan doktor ilk cep telefonuyla baktı,sağ el bileğimden tutmuştu.yani işe yarar ama calısma seklı ılgınc

Alıntıları Göster
    Kardes telefonundan ya 1 dk tutmustur yada 15 saniye . İnanmayın söyle programlara yahu . 15 saniye tutun telefondan elinizle sayın nabzınını cıkanı 4le carpın .

Eeg değilde ekdr o . Kalp ritim bozukluklarınızı , kalpte delik veya yanlıs atım var mı diye ön bilgiden daha önemli datalar verir . Normal cıktıysa biraz yiyecekler ve aldığınız ilaca baglamıs olabilir .

Fakat kalp bu dikkatli olmakta fayda var .

Gecmis olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.