Şimdi Ara

Dün gece çok garip bir rüya gördüm. [İlluminati İçerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüyayı sabah uyandığımda aklıma geldi konu açacaktım ama unutmuşum şimdi tekrar aklıma geldi.

Rüyamda, herkez illuminatinin empoze ettiği fikirlerle yaşıyor dünya illuminatinin kölesi olmuş durumda, yolda yürüyorum ve lağım kapağının yanında kırmızı kurdele gibi bir ip gözüme çarpıyor kurdeleyi eğilip elime aldığımda kurdele lağım kapağının altına kadar gidiyor, lağım kapağını kaldırdığım da bir bakıyorum ipin devamında illuminatinin tek göz simgesi var aynı cbs kanalının logosu gibi tıpatıp aynı sonra illuminatinin insanları nasıl etkiledğini anlıyorum aynı ninja kaplumbağalar gibi lağıma giriyorum ve işin ucunu araştırmaya başlıyorum lağıma indiğim de aynı server odası gibi bir yer aynı bu resimdeki gibi biraz daha merdiven altı karanlık ürkütücü bir yerde olduğunu düşünün.

Dün gece çok garip bir rüya gördüm. [İlluminati İçerir]

Neyse ilerliyorum etrafta sonra ses kayıtları gözüme çarpıyor meğerse illuminati insanları insanın kulağıyla duyamayacağı direk insanın beynine giden telkin (24.karenin işitsel olanını düşünün) olduğunu anlıyorum o sokaktaki başta gördüğüm ip gibi olan kablo meğerse o server odası gibi olan yerdeki ses kayıtlarını (illuminati propagandaları) insanlara dinletiyormuş ve o kabloların bütün sokaklara yerleştirilmiş olduğunu düşünüyorum. O sırada illuminatinin adamları oraya geliyor ve biz saklanıyoruz bizi görüyorlar ve yanımda olan arkadaşı yakalıyorlar ve bana sen kaç beni düşünme tarzı şeyler söylüyo ve benim kaçmam için onları oyalıyor o sırada ben de bu sırada insanlığın kurtulması için orayı yok etmeyi düşünüyorum tam hatırlamıyorum fakat birşey yapıyorum her taraf yanmaya başlıyor ve rüya burda bitiyor.

İlluminatiyi baya araştırmıştım ama son günler de öyle aklımı kurcalayan bişey değildi yani gece bi dünya şeyi kafama takıp öyle uyumamıştım durduk yere böyle bir rüya gördüm baya garipti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 19 Mayıs 2012; 21:10:17 >

• ula illuminati konusu açıldığında konular patlama yaşardı noldu şimdi
  • Uydu sistemleri varken ne gerek var kablolarla ugrasmaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yastığın altına bıçak koy
  •  Dün gece çok garip bir rüya gördüm. [İlluminati İçerir]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.