Şimdi Ara

Dün gece günlüğüme dökülenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, evet yine ben. Hic pesini birakmiyorum degil mi. Unutamiyorum bir turlu.
    Merak etme bu sefer don demeyecegim. Bir kez daha denemek icin ikna etmeye calismayacagim seni. Cunku benim de canim o kadar yanmiyor artik.
    Biliyor musun, umursamamayi ogrendim sonunda. Akisina birakarak yasamaya basladim. Plan bile kurmuyorum inan. Sadece o an ne olursa o. Icinde bulundugumuz sartlarin degistigi gibi insanlarin da degisebilecegini anladim sonunda. Her ne kadar bu olay artik hayal kurmaktan cekiniyor olmama mâl olduysa da yine de sansli hissediyorum kendimi. Cunku kurdugum hayallerin basrolunde ben varim artik, digerleri figuran olmaktan ote gidemiyor, izin vermiyorum buna. Biliyorum, eger basroldeki karakter bir gun masali birakip giderse, artik o masalin hicbir buyusu kalmayacak. Iste bu yuzden birakip gitme gucunu yalnizca kendime veriyorum. Herkesin birgun gidecek oldugunu zor da olsa kabulleniyorum.
    Hem artik canim da yanmiyor. Inandirici degil biliyorum, ama artik senin guldugun benimse baktikca agladigim fotografina bakinca kalbimden bir parca eksilmiyor. Gozlerine bakasim bile yok artik inan, hicbir anlami kalmamis gibi. Sanki gun boyu agzimdan tek kelime cikmadan izlemek istedigim gozler, o gozler degil.

Sirf sen "iyi geceler" demedigin icin iyi gecmeyen gecelerim de sona erdi artik. Beni anlayan insanlarin yazdigi kitaplari okuyup oyle daliyorum uykuya. Senin yalnizca iki kelimeyle bana verebilecegin huzuru o kalin kitaplarda aramak da sıkmıyor artik canimi.

Gecenlerde aksam balkonda otururken karsimda pasparlak bir yildiz beliriyordu. Bu yildiz benim olsun dedim. Aksamlari her balkona cikisimda ona bakiyordum. Sanki icimden gecenleri anliyor, ben anlatmasam da yine de seni cok ozledigimi biliyordu. Oyle guzel parliyordu ki, tum yildizlar gitse, yalnizca o kalsa yine de gokyuzu gorkeminden bir sey kaybetmeyecek kadar guzel bir yildizdi.
    Bugun bakiyorum, sanirim yildizim kaymis. Baska bir tarafa, bir baskasinin yildizi olmaya gitmis. Tipki senin gibi. Inanir misin, gokyuzu bombos. Tek bir yildiz bile gorunmuyor simdi. Anlasilan gokyuzu de terk edilmis bu gece.

Sabahlari gozlerimi acinca gun icinde yapacagim seyleri dusunuyorum artik. Su aralar uyaninca omzumda hafif bir agri olsa da birkac isinma hareketi yapip hemen enerjimi geri aliyorum. Uyandigimda yuzu tum hatlariyla gozumde canlanan biri dahi yok. Ne demek oluyor bu? Gun icinde aklima gelmemeler, fotograflarina bakmamalar, hayalimde yer edinmemeler, sesini duymak icin can attigim gunlere de ne oldu? Unutuyor muyum seni, vaz mi geciyorum senden? Ama senin saclarindan vazgecemezdim ki ben. Biri bana aciklasin ne olur. Noluyor bana? Istemiyor muyum artik seni? Sana sarilinca tum kotuluklerimden arinacagimi hissedemiyorum. Sanki gunes hem hic dogmamis, hem de hic batmamamis gibi. Sanki hicbir sey yasanmamis gibi. Iyilesiyor muyum? Kapanmaz dedigim yara izleri bir bir yok olmaya mi basladi? Ya senin de artik bu deftere konu olacak kadar bile bir degerin kalmazsa? Anlamiyorum icimden gelenleri, anlatamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane456 -- 13 Temmuz 2015; 15:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar duygusallık adamı yıkar kardeşim,kendine acımayı bırakıp ne yapman gerekiyorsa onu yap..
  • Keşke aşk diye bir şey olmasaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Keşke aşk diye bir şey olmasaydı.

Yok zaten. Biz yarattık onu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.