Şimdi Ara

Dün İbo Şovu İzlediniz mi?Kenan Doğulu Show Yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İbo Şovun dünkü konukları Kenan Doğulu ile Saba Tümerdi.Kenan Doğulu canlı canlu döktürdü.Kaçıranlar pazar gecesi gece 2:30 da tekrarı var.Önceki haftada Tan,Göksel,Bengü gelmişti.Ondan önceki hafta Serdar Ortaç ile Atiye ondan önceki haftada Mustafa Sandal gelmişti.Sırada Tarkan mı var ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slum_Dunk -- 14 Ağustos 2009; 20:35:54 >

• İbrahim Tatlıses olduğu için izlemediniz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slum_Dunk

İbrahim Tatlıses olduğu için izlemediniz heralde

• şemmammi oynuyodu o değilmi
  • İbo yu + şovunu izlemek gibi kötü alışkanlıklarım asla olmadı.
    62 lira cezası var da kimsenin haberi yok.
  • quote:

İbo Şovun dünkü konukları Kenan Doğulu ile Saba Tümerdi.Kenan Doğulu canlı canlu döktürdü.Kaçıranlar pazar gecesi gece 2:30 da tekrarı var.Önceki haftada Tan,Göksel,Bengü gelmişti.Ondan önceki hafta
    Serdar Ortaç ile Atiye ondan önceki haftada Mustafa Sandal gelmişti.Sırada Tarkan mı var ne

http://www.youtube.com/watch?v=lp7jcXlYv5g

Irzına geçti lan

• Siz ön yargılarınızdan kurtulamazsınız bunu beklemiycem sizden.Konu kapansın bu sabit kafalar değişmez.
  • Ben bu yaz Bodrum'dayken canlı izlemeye gittim o çektiği yer kendi kulübü zaten Club 63 neyse bu anekdotumu geçeyim işte gittiğimizde izlemek hiç istemiyordum, ama gece geç saatte bitiyor o saatte annemi yalnız bırakamazdım babamda yoktu o yüzden gittim mecburen gittim çok sıkıldım taaki Didem çıkana kadar ondan sonra sahnedeyken yemin ederim paso bana baktı belkide çok değişik bakmamdan dolayı böyle esrarengiz bakışlar sergiledim çıkışta gel gibilerinden oda baktı bana paso sonra işte hasta oldum ben buna artık herhafta İbo Show başladığında Didem çıkınca izliyorum sadece o yüzden önemli olan Didem'in Showu Kenan'ı geçiniz.

• Kıro Show.
  • Asla izlemem izlemiyeceğimde.
  • İbrahim Tatlıses in hal,tavır,konuşma ve hareketleri çok komik izle izle gül
  • Ölüceğimi bilsem yine izlemem.
  • kenanı görünce direk kanalı değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

kenanı görünce direk kanalı değiştirdim

o da mı rezil oldu pf rezil olmak isteyen başkası var mı
  • Allah'ın mağaralı cahil teröristini kalkıp Türk halkına izlettiriyorlar ya..
  • quote:

Siz ön yargılarınızdan kurtulamazsınız bunu beklemiycem sizden.Konu kapansın bu sabit kafalar değişmez.

Arkadaşım sanane?
    İsteyen istediğin izler, istediğini izlemez.
    ibrahim tatlısesi izleyincemi ön yargılardan kurtulmuş olucaz? Kim ki o?
    Nedir yani onu bu kadar önemli yapan?

Biz sabit kafalıyız, izlemiyoruz.
    Hadi sana kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

şemmammi oynuyodu o değilmi

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbax360

Allah'ın mağaralı cahil teröristini kalkıp Türk halkına izlettiriyorlar ya..

Ve malesef bizim milletde izliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.